Ik werk nu ruim een jaar als freelance programmeur en vind het erg leuk om te doen. Ik heb vele jaren ander soort werk gedaan en wilde graag wat anders doen, daarom liet ik mij omscholen via een programmeerschool. Het eerste jaar heb ik voor een bedrijf gewerkt, maar daarna besloot ik om vanuit huis als freelancer te werken. Zelfstandig werken heeft veel voordelen, maar ook soms nadelen, je bent zelf verantwoordelijk voor het indelen van de tijd en alle onkosten. Twee weken geleden was ik hard aan het werk voor een deadline en toen liet ik per ongeluk mijn koffie over mijn laptop vallen. Ik zocht met spoed naar Macbook keyboard reparatie in Amsterdam en vond dit bij pchulpnederland. Dit bedrijf kon in een dag mijn keyboard repareren, zodat ik zeer snel weer aan het werk kon. Toen ik voor een bedrijf als programmeur werkte, gebruikt ik ook een Macbook. Deze laptops zijn zeer snel en krachtig en zeer geschikt om te programmeren. Toen ik voor mijzelf ging werken moest ik een goede laptop kopen en besloot om dezelfde laptop aan te schaffen. Ik was al aan de laptop gewend, daarom kon ik er snel mee aan de slag. Hiervoor had ik nooit problemen met de laptop, maar ik was blij dat de Macbook keyboard reparatie in Amsterdam zo vlot en goed verliep. Ik ben iemand die veel koffie drinkt per dag en altijd mijn mok naast mijn laptop heb staan op het bureau. Hiervoor was nog nooit de koffie gevallen over mijn laptop, maar ik denk dat het er aan zat te komen. Het vervelende was dat ik werkte aan een deadline voor een klant, daarom moest ik dringend op zoek naar Macbook keyboard reparatie in Amsterdam. De deadline was voor het einde van het weekend en het ongelukje gebeurde aan het einde van een donderdag.

Macbook keyboard reparatie in Amsterdam bij pchulpnederland

Online ging ik direct op zoek naar Macbook keyboard reparatie in Amsterdam, want ik wilde mij laptop de volgende ochtend direct langs brengen. Ik vond een aantal bedrijven, waaronder pchulpnederland. Ik las veel goede beoordelingen over dit bedrijf, daarom leken zij mij een goede keuze. Ik zag dat hun klantenservice nog open was, daarom besloot ik om direct te bellen. Ik kon een afspraak maken om de volgende morgen mijn laptop af te leveren en ze zouden het binnen 24 uur repareren. Ik werd echter al in de middag opgebeld dat de Macbook keyboard reparatie in Amsterdam klaar was en ik de laptop kon ophalen.

Het keyboard werkt weer perfect

Ik ging direct langs bij de winkel en een medewerker liet zien dat het keyboard weer werkte. Ik was hier erg blij mee en de prijs viel mij erg mee. Thuis testte ik het keyboard nog extra en alles werkte perfect. Ik kan pchulpnederland aanraden voor Macbook keyboard reparatie in Amsterdam.

  • Ik kon mijn laptop aanmelden via de klantenservice
  • Het bedrijf heeft veel goede beoordelingen
  • Mijn laptop werd zeer snel gerepareerd
  • De kosten vielen mij erg mee
  • Mijn keyboard werkt weer perfect        
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn