Heeft u behoefte aan relatietherapie in Maassluis? Op de website van de praktijk zelfbewustzijn staat veel informatie over wat deze psycholoog voor u kan betekenen. Bent u al lange tijd getrouwd? Is het huwelijk niet meer zoals het was? Bent u of is uw partner wellicht vreemdgegaan? Met al deze complexe situaties kunt u bij zelfbewustzijn terecht. Kiezen voor relatietherapie in Maassluis betekent kiezen voor een periode waarin u aan uzelf werkt. Dit geldt uiteraard ook uw partner. zelfbewustzijn is de praktijk van Martin Goedknegt. Hij is al ruim twintig jaar zelfstandig psycholoog en heeft veel vakkennis opgedaan. Hij hanteert zijn eigen werkwijze. Veel van deze werkwijze is gebaseerd op zijn ervaringen in de praktijk, met de bijbehorende theorie in zijn achterhoofd. 

Waarom relatietherapie in Maassluis?

Psychologen zijn er overal, zo ook in Maassluis. Echter heeft de werkwijze van Martin Goedknegt van zelfbewustzijn al veel mensen geholpen. Er komen veel verschillende personen langs. Zowel getrouwde koppels, mensen met een lange relatie en mensen met een korte relatie. Ook komt het wel eens voor dat er iemand is vreemdgegaan, maar daarnaast zijn er ook wel eens stellen bij wie zich geen concrete problemen voordeden. Zij hadden bijvoorbeeld al erg lang een relatie en liepen een beetje vast. Kortom: bij zelfbewustzijn.nl wordt niks gezien als vreemd. Relatietherapie in Maassluis is er op gericht om in eerste instantie naar uzelf te kijken. Wanneer uw partner dit ook doet, dan werkt u beide aan uzelf. In de ogen van de psycholoog voor relatietherapie in Maassluis is dit de beste manier. Het is erg gemakkelijk om naar elkaar te wijzen, dit wordt dan ook vaak gedaan. Echter kunt u een ander niet veranderen. Het levert daarnaast ook veel frustratie op doordat er vaak oude koeien uit de sloot worden gehaald. Martin Goedknegt weet hoe hij mensen zo ver krijgt om zichzelf kritisch te bekijken. Dit betekent echter niet dat de persoon hierdoor het eventuele vreemdgaan van de partner maar gewoon moet accepteren. Integendeel. Bij relatietherapie in Maassluis worden alle aspecten van het proces serieus genomen. Zo helpen ze u bij zelfbewustzijn met hoe u het beste kunt omgaan met een dergelijke situatie. Het doel van de relatietherapie in Maassluis wordt bepaald door u en uw partner. De ervaring heeft geleerd dat het doel van de cliënten vaak neerkomt op weer bij elkaar komen.

Hoe werkt het?

Als u kiest voor relatietherapie in Maassluis dan kunt u psycholoog Martin Goedknegt bij u thuis verwachten. Hier kiest hij bewust voor, omdat dit in zijn ogen het snelste patronen doorbreekt. Relatietherapie in Maassluis bestaat in eerste instantie uit zes sessies. Iedere sessie duurt twee uur. Bij de eerste sessie is de psycholoog voor relatietherapie in Maassluis vooral gericht op de kennismaking. Hij probeert u als (ex)-koppel te leren kennen, maar ook uw individu en dat van uw (ex)-partner. Op de website voor relatietherapie in Maassluis vindt u een duidelijk stappenplan. Hierin staat beschreven wat er in iedere sessie zal worden besproken en wat het doel zal zijn van de sessie. Lopen u en uw partner ook tegen problemen aan? Kijk dan eens op de website voor relatietherapie in Maassluis en wellicht kijken jullie samen een mooie toekomst tegemoet. U kunt contact opnemen met zelfbewustzijn op de volgende manieren:

  • Telefonisch: 0640915925
  • E-mail: martin@zelfbewustzijn.nl
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn