Tegenwoordig kiezen bedrijven massaal voor opvouwbare tasjes bedrukken. Sinds het verboden is om gratis plastic tasjes uit te delen, is dit de ideale manier om je klanten nog steeds te kunnen voorzien van een goede tas waarin zij hun spullen kunnen meenemen. De tas is uiteraard herbruikbaar en neemt, als deze opgevouwen is, amper ruimte in. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer mensen en bedrijven zijn die graag zo’n tasje hebben. Wil jij ook gaan voor opvouwbare tasjes bedrukken? Kijk dan vandaag nog op de website van JM Promotions. Hier hebben ze namelijk ruim de keuze uit verschillende mogelijkheden op dit gebied.Met vast opbergzakje

  • Met los opbergzakje
  • Opvouwbaar tot etui
  • Custom-made

Nu vraag je je misschien af voor welk soort tasje jij het beste kunt kiezen. Dit hangt uiteraard van een aantal factoren af. Ten eerste is het belangrijk om te bepalen voor wie jij de opvouwbare tasjes bedrukken gaat. Gebruik jij ze voor je eigen winkel waar je meteen de nieuwe producten van de klant instopt? Of geef jij de opvouwbare tasjes weg als promotiemateriaal? Vergeet ook niet om te kijken naar wat de doelgroep van jouw bedrijf graag wil hebben. De ene groep mensen wil liever geen “raar uitsteeksel” aan het tasje hebben. Iets wat wel kan gebeuren met een vast opbergzakje. Anderen vinden dit juist weer heel erg prettig omdat ze er nooit over hoeven nadenken waar het zakje nu is. De kans dat ze deze dus kwijtraken is miniem.

De custom-made opvouwbare tasjes bedrukken

Wanneer je op de website van JM Promotions gaat kijken, dan vind je hier een heleboel mogelijkheden voor opvouwbare tasjes bedrukken. Van de verschillende opvouwmethodes tot de kleuren en bedrukkingen. Je kunt de opvouwbare tasjes bedrukken zoals jij dat wilt. Wil jij echter een speciale vorm hebben of een speciale kleur? Kies dan voor custom-made opvouwbare tasjes bedrukken. Hiermee kun jij helemaal zelf bepalen wat je wilt. Op de website van JM Promotions kun je hier uiteenlopende voorbeelden van vinden. En uiteraard staan de medewerkers van het bedrijf voor je klaar om je te helpen met het maken van een ontwerp, mocht je hier moeite mee hebben. Op die manier weet je absoluut zeker dat je de opvouwbare tasjes krijgt waar jij naar op zoek bent. Wil je echter niet zoveel moeite en tijd erin steken? Dan kun je ook heel erg goed voor een van de andere mogelijkheden gaan. Ook hiermee kun jij zeker vinden waar je naar op zoek bent.

Kies jouw voorkeuren

Bij JM Promotions maken ze je het graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben ze hier heel duidelijk uitgelegd in verschillende stappen hoe jij het opvouwbare tasjes bedrukken het beste kunt aanpakken. Begin met het kiezen van de opvouwmethode. Vanuit daar wordt het dan een stuk makkelijker om de andere onderdelen uit te kiezen en te bepalen wat je precies wilt hebben. De tweede stap is de kleur. Bij JM Promotions kun je uiteraard kiezen uit uiteenlopende kleuren. Je gaat hier zeker vinden waar je naar op zoek bent. Stap 3 is vervolgens het maken van de bedrukking. Veel bedrijven zullen kiezen voor het logo van het bedrijf, maar je kunt hiermee natuurlijk van alles doen. Kies daarna het juist formaat. Alle opties waar jij voor kiest zullen uiteindelijk bepalen wat de levertijd van de artikelen wordt. Als jij het opvouwbare tasjes bedrukken echt zo snel mogelijk wilt laten verlopen, dan kan het handig zijn om hier rekening mee te houden. Bekijk alle opties dus vandaag nog op de website en plaats je bestelling.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn