POS Software van Novulo.com is echt top!Heeft u al wel eens gehoord van POS? U leHierest er op deze pagina meer over. novulo.

Wat is POS?

Maar ook ik vertel u graag wat POS is, dat vind ik namelijk geen enkel probleem. POS is een software dat mij enorm goed heeft geholpen. POS is een afkorting van Point Of Sale. Dat duidt erop dat dit software is dat op de plek wordt gebruikt waarop de daadwerkelijke verkoop plaatsvindt. Dit is doorgaans natuurlijk bij de kassa. POS wordt dan ook wel gezien als een kassasysteem.

POS ook handig voor webshops

Echter schiet u uzelf tekort als u POS alleen maar als een kassasysteem ziet. Vooral als u dit systeem alleen maar ziet als een handig iets voor fysieke winkels. POS kan namelijk veel meer dan wat een gewoon, standaard kassasysteem kan. POS kunt u tegenwoordig ook zelfs in uw webshop gebruiken. Webshops zijn de toekomst en er komen steeds meer webshops bij. Door POS software te gebruiken voor de transacties die uw online klanten in de webshop doen, zullen al die transacties zo soepel mogelijk verlopen. Zo kunnen ze bij POS onder andere kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Daardoor kunnen zij hun favoriete betaalmogelijkheid kiezen, waardoor de kans groot is dat ze dat ook zullen doen. Bovendien werkt het zo dat als mensen op een webshop zien dat het mogelijk is om met hun favoriete, betrouwbare betaalmogelijkheid een bestelling te betalen, ze eerder geneigd zijn om daadwerkelijk de bestelling te plaatsen. Door POS te gebruiken kunt u dus daadwerkelijk meer omzet generen. 

Dat is dan ook de reden dat ik ervoor heb gekozen om POS bij mijn eigen webshop te gebruiken. Het systeem is fijn en kent tal van mogelijkheden.  Hierdoor heb ik zelf nauwelijks meer omkijken naar de transacties.

POS regelt de transacties

Dat is natuurlijk ontzettend fijn, want zonder de transacties van uw klanten heeft u geen omzet. En zonder omzet kan uw webshop natuurlijk niet blijven bestaan. Bent u een webshop-eigenaar? Dan is het een heel verstandige keuze om POS te gebruiken. Als u dat doet, hoeft u zich om de afhandeling van de betalingen namelijk geen zorgen te maken. U kunt zich dan weer richten op andere dingen zoals het generen van meer naamsbekendheid of het verzinnen van leuke win-acties. 

En nog veel meer!

  • Naast dat klanten eenvoudig via POS transacties kunnen doen, kan er nog veel meer.

    De andere opties zijn:

  • Eenvoudig voorraad beheren;
  • Eenvoudig artikelen laten retourneren;
  • Eenvoudig geretourneerde artikelen in ontvangst nemen;
  • Eenvoudig nieuwe artikelen aan het assortiment toevoegen.

Zoals u ziet is POS inderdaad meer dan een software voor een kassa. U kunt er gewoon u hele voorraad mee aanvullen en beheren. Bij deze software heeft u dus als het ware alles in 1 omtrent de inventarisatie en verkopen van de artikelen die u aanbiedt. En of u dit nou in een fysieke winkel doet of in een webshop maakt voor POS niet uit. En dat is nou juist wat ik er zo fijn aan vindt! Meer informatie over POS vindt u op deze pagina. novulo.com

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn