Praktijk voor healingOntdek de status van jouw energie bij de praktijk voor healing van Marcel Voermans. Het is een andere manier om achter de oorzaak van jouw lichamelijke en mentale klachten te komen en deze te verhelpen. Ook als je in de knoop zit met moeilijke levensvraagstukken kan healing via de praktijk van Marcel Voermans met antwoorden komen. Wellicht niet de directe antwoorden waar je op wacht, maar wel met aanwijzingen die jou leiden naar een nieuwe weg. Mocht dit een weg zijn die ingrijpende veranderingen met zich mee brengt, dan sta je er niet alleen voor. De praktijk voor healing is er voor jou om je te begeleiden waar je heen moet gaan. Tenslotte neem je niet voor niets contact met hem op. Je bent toe aan een verandering of je hebt door dat je hier aan toe bent. Toch kan zijn boodschap confronterend zijn. Vaak weet je diep van binnen wat er aan scheelt, maar het is anders als je dit hoort van een professional. De vraag is hoe je dan verder gaat met de antwoorden die je hebt gekregen. Hoe je dit kan aanpakken en wat er moet veranderen. Bij de praktijk voor healing gaat Marcel Voermans dit graag samen met jou en je spirituele gidsen uitzoeken.

Wat gebeurt er bij de praktijk voor healing?

De praktijk voor healing van Marcel Voermans is bekend als Special Life. Het is gevestigd in Ysselsteyn in de provincie Limburg en opgezet voor de spirituele begeleiding van mensen. In de praktijk stelt Marcel Voermans zich open voor de energie van de mensen die in zijn praktijk komen. Wat mee helpt is als deze mensen zich ook hiervoor open stellen. Alleen dan krijgt hij volledige toegang tot jouw energie en weet hij de problemen te achterhalen. Jouw energie weet hij te achterhalen aan de hand van jouw aura. Deze geeft hem toegang tot jouw energie en de werking van jouw energiebanen. Daarnaast probeert hij jouw spirituele gidsen en begeleiders te bereiken. Wanneer het hem lukt contact met ze te maken, dan kunnen zij hem voorzien van inzichten om te werken aan het genezen van jouw klachten. Dit kan onder meer aangepakt worden door de blokkades in jouw energiebanen aan te pakken op een van de volgende behandelingen:

  • Kuan Yin healing
  • Blu-E healing
  • Chakra healing
  • Reconnective healing

Blokkades zijn een van de oorzaken die de klachten kunnen geven. Denk daarbij aan hoofdpijn of rugklachten. Wanneer je al lang met deze klachten loopt, is de praktijk voor healing een goede manier om hier achter te komen.

Special Life

Meer informatie over Marcel Voermans en zijn praktijk voor healing Special Life lees je op zijn website special-life.nl. Je leest niet alleen over de werkwijze van de praktijk voor healing, maar ook meer over Marcel Voermans. Wanneer je iemand zo dicht toe laat, dan wil je weten wie deze persoon is. Het werkt op zijn best als jij op je gemak bent en met deze website weet je met wie je te maken hebt. Marcel Voermans gaat graag met jou aan de slag. Hij wilt je helpen en begeleiden in jouw zoektocht. Iedereen heeft zijn eigen zoektocht en het is niet raar als jij vast komt met jouw vragen. Alles wat jij met hem bespreekt en ervaart, wordt met de gepaste privacy behandeld. Dit doet hij door zich aan de richtlijnen te houden en door onder meer zich op jouw energie te richten wanneer jij er klaar voor bent. Niets gebeurt zonder jouw eigen inspraak. Dit werkt ten slotte het beste. Alleen dan stap jij met het volste vertrouwen in deze praktijk voor healing om jezelf opnieuw te ontdekken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn