Eens in de zoveel tijd is het nodig om kleren te repareren. Kleine mankementen kunnen soms door uzelf gemaakt worden, maar soms is kleding maken te ingewikkeld. Het kan ook zo zijn dat u zelf geen ervaring heeft met kleding maken of dat u er gewoonweg geen tijd voor heeft. In al die gevallen kunt u terecht bij EK Kledingreparatie. Wij zijn een ervaren en erkend kleermakersbedrijf dat een veelzijdig aantal diensten aanbiedt aan klanten. Voor vele verschillende zaken kunt u bij ons terecht. Naast kleding maken doen wij bijvoorbeeld ook aan kledingverandering, was- en strijkservice en nog veel meer. Vraag gerust naar de mogelijkheden wat betreft uw kleren. We kijken graag naar de mogelijkheden voor u. Voor iedereen uit de omgeving van Amersfoort en Nijmegen kunnen we diensten en service verlenen. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis weten we precies hoe we u zo goed en snel mogelijk kunnen helpen. Voor het herstellen van kledingstukken is het belangrijk dat dit zo secuur mogelijk gebeurt. Voldoende en gerichte kennis en jaren ervaring zijn daarom altijd gewenst. Bij ons kunt u erop rekenen dat we over beide beschikken en dat we u vakkundig werk kunnen leveren.

Service kleding maken zeer flexibel

Op EK-kledingreparatie.nl vindt u alle informatie over kleding maken. Van onze service en diensten tot de contactinformatie vindt u alles op onze website. Wij kunnen voor u allerlei soorten kleding maken van veel verschillende materialen. Met de volgende stoffen kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht:

  • Katoen
  • Leer
  • Suède
  • Bont

Zoals u aan bovenstaande voorbeelden kunt zien, zijn wij een zeer veelzijdig bedrijf. U kunt met veel verschillende soorten kledingstukken bij ons terecht. Twijfelt u of u wel bij ons terecht kunt met het kledingstuk dat u wilt laten maken? Vraag het ons gerust. We kijken voor iedere klant apart wat we voor ze kunnen betekenen. Doordat wij flexibel denken, kunnen we vrijwel altijd een geschikte oplossing vinden voor iedere klant. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen om te informeren naar de mogelijkheden voor u. Indien u het fijn vind om op uw gemak uw vraag te stellen met voldoende ruimte om erover na te denken, dan kunt u ons via de mail bereiken. Wilt u juist direct en persoonlijk contact? Bel ons dan gerust tijdens de openingstijden. Zelfs langskomen op locatie is bij ons mogelijk door een afspraak te maken. Dan helpen we u in persoon met alles wat u nodig hebt wat betreft kleding maken.

Persoonlijke aandacht en service op maat

Professionele kleermaker voor kleding makenBij EK Kledingreparatie vinden we het erg belangrijk dat de klant zich altijd volledig serieus genomen voelt. Voor kleding maken en andere service stellen we de wensen van de klant altijd voorop. We willen altijd de tijd en ruimte nemen voor voldoende aandacht voor de klant. Hierbij hoort natuurlijk ook service op maat. Dit betekent dat u als klant altijd contact op kunt nemen om te informeren over aanvullende of afwijkende wensen. Een medewerker staat altijd voor u klaar om te kijken wat er mogelijk is voor u. Samen kijken we naar de meest geschikte optie die zowel snel als voordelig is. Zowel voor ons als bedrijf als voor u als klant zijn duurzame oplossingen het best. We zorgen daarom altijd dat onze service en diensten zo voordelig mogelijk gedaan worden. Bij kleding maken is ook altijd een goed plan van aanpak nodig. We nemen daarom altijd de tijd om goed naar uw wensen te luisteren en stellen aan de hand daarvan een plan op om uw kledingstukken zo goed mogelijk te repareren of veranderen. Bij ons rekent u op persoonlijke service op maat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn