Al sinds mijn tienerjaren wist ik dat ik graag motor wilde leren rijden. Mijn vader had een motor en mijn opa ook. Ik ben weleens met hen mee geweest op toer en het was dan ook mijn droom om op een dag op mijn eigen motor door het land te kunnen rijden. Inmiddels ben ik 23 jaar oud en heb ik eindelijk mijn motorrijbewijs weten te behalen. Allemaal dankzij Rijschool Delfin. Ik heb een lange tijd gezocht naar een fijne motorrijschool in Den Haag, daar waar ik ook echt goed kon leren rijden en de lessen betaalbaar zijn. Na lang zoeken, ben ik bij Rijschool Delfin uitgekomen. Ik ben daar in één keer geslaagd voor mijn rijexamen en heb al die tijd hele goede ondersteuning gehad.

Ben je ook op zoek naar een motorrijschool in Den Haag?

Als je ook op zoek bent naar een goede motorrijschool in Den Haag, dan kan ik je Rijschool Delfin aanraden. De instructeur die ik daar gehad heb, is zeer vriendelijk, zeer bekwaam en heeft mij heel goed geholpen tijdens de lessen. Doordat ik steeds dezelfde instructeur heb gehad, heeft hij mij ook heel goed kunnen begeleiden. Hij heeft mij echt goed leren kennen en heeft mij daardoor uitstekend kunnen helpen met de dingen waar ik op dat moment wat meer moeite mee had. Zo kregen de zaken die wat extra aandacht nodig hadden tijdens de lessen voorrang en was ik aan het einde erg goed voorbereid op mijn examen. Naast de praktijk kwam theorie uiteraard ook aan bod. gelukkig kon ik bij Rijschool Delfin online theorielessen volgen. Dit kon ik gemakkelijk combineren met mijn studie. Wat dat betreft is Rijschool Delfin voor studenten een hele fijne motorrijschool in Den Haag. Zij hebben voor studenten namelijk:

  • Altijd een speciale korting
  • Lessen in de avonden
  • Lessen op zaterdag en zondag
  • Online theoriecursus

Als je dus, net zoals ik, student bent en op zoek bent naar een motorrijschool in Den Haag, dan moet je bij Rijschool Delfin zijn. Naast de voordelen voor studenten, is het over het algemeen ook gewoon een hele goede rijschool. Je krijgt daar gedurende je hele traject dezelfde instructeur, waardoor hij dus ook precies weet hoe goed je bent en waar je nog aan moet werken. Zo kunnen je rijlessen echt op jouw behoeften gepersonaliseerd worden. Ze laten je daarnaast ook pas afrijden wanneer ze ervan overtuigd zijn dat je het examen gaat halen. Zo verspil je dus niet onnodig veel geld aan examens waar je nog niet klaar voor bent en kun je in in één keer afrijden.

Enthousiast geworden? Neem een proefles bij Rijschool Delfin

Als je nou net zoals ik ook je motorrijbewijs wilt halen bij een goede motorrijschool in Den Haag, meld je dan aan bij Rijschool Delfin. Of je nu ervaring hebt of niet, bij Rijschool Delfin kunnen ze je uitstekend helpen en zorgen zij ervoor dat je zelfverzekerd de weg op kunt en in één keer slaagt voor je examen. Nu is Rijschool Delfin niet de enige motorrijschool in Den Haag, maar wel de beste. Ook als student kun je er goed terecht doordat je ook in de avonden en in de weekenden kunt lessen. Je krijgt als student, omdat studenten het over het algemeen niet zo breed hebben, gewoon korting en je kunt het lesgeld ook in termijnen betalen. Als je je ook wil aanmelden bij de beste motorrijschool in Den Haag, kijk dan op https://rijschooldelfin.nl/motor/ voor meer informatie. Tevens kun je je daar gelijk inschrijven voor een proefles.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn