Ik woon in Uithoorn en verschillende ruimtes in mijn huis hadden een nieuwe verflaag nodig. Ik ben zelf niet een echte Handige Harry, dus ik moest op zoek gaan naar een schilder aan wie ik deze taken kon uitbesteden. Al snel kreeg ik van een vriend van me het advies om bij schildersbedrijf De Schans te gaan. Hij zei dat die een goede schilder Uithoorn hebben die hem enkele jaren eerder heeft geholpen. Ik weet nog dat ik toen jaloers was op zijn professioneel geschilderde vertrekken en wou dat zelf ook wel thuis hebben. Ik heb Schildersbedrijf De Schans dus gecontacteerd en zijn hebben mij met bijzonder veel plezier een schilder gestuurd. Die heeft voor verschillende kamers in mijn huis al het binnenschilderwerk gedaan. Binnenkort mag ook de gevel van mijn huis een nieuwe verflaag krijgen. Lang zoeken naar een schilder zal ik niet moeten doen. Schildersbedrijf De Schans is vanaf nu altijd mijn zakelijke partner voor al de schilderwerken die bij me thuis moeten gebeuren. De schilderwerken gebeuren professioneel en de schilder Uithoorn die ik over de vloer kreeg is bijzonder vriendelijk. Daarnaast werken ze met de beste materialen en nieuwste technieken. Hierdoor heb je écht het gevoel dat dit schildersbedrijf niet zomaar klusjes wilt doen om geld te verdienen. De schilder Uithoorn die bij mij altijd langskwam was zeer gepassioneerd over zijn vak. Hij wou er niet alleen zijn kost mee verdienen, maar hij deed het ook graag. Dat was te zien in de professionaliteit die hij afleverde.

Waarom kiezen voor een schilder Uithoorn van Schildersbedrijf De Schans?

Schildersbedrijf De Schans stuurt niet zomaar een schilder Uithoorn bij je langs. De schilder die langskomt heeft een en al passie voor zijn of haar vakgebied. Je kan zeker rekenen op een prima dienstverlening. De schilders van de Schans zijn:

  • Vriendelijk
  • Professioneel
  • Vakidioten
  • Geven spontaan advies
  • Werken met de nieuwste materialen (onder andere de verf Sigma S2U)
  • Hanteren de hedendaagse technieken

Ik ben zeer tevreden en zal hen opnieuw inschakelen

Ik ben zeer tevreden van de schilder Uithoorn die altijd bij me langskwam. De dienstverlening was altijd tiptop in orde, waardoor ik ook altijd bij schildersbedrijf De Schans zal aankloppen, wanneer ik een dienstverlening nodig heb. Dit bedrijf reageert snel en kan een schilder binnen een redelijke wachttermijn aan je toewijzen. Extreem lang heb ik niet moeten wachten voor er een schilder Uithoorn bij me langskwam. Een drietal weken dat valt mee. En als er een spoedige klus is, dan zal het schildersbedrijf er alles aan doen dat de taak ertussendoor bijgenomen wordt. Ik ben zeer content van de schilder Uithoorn die ik steeds over de vloer reeg. De man was zeer capabel en wist waarover hij sprak. Hij adviseerde me zelfs andere verfsoorten te gebruiken dan ik in eerste instantie nodig had. Die verf was niet duurder, maar juist goedkoper! Zo krijg je echt het gevoel dat de schilder Uithoorn echt met je meedenkt en niet zomaar het geld uit je portemonnee wilt halen. Nee, mijn schilder Uithoorn van schildersbedrijf De Schans wou echt gewoon de beste oplossing voor mij. Hij adviseerde me met raad en daad en zorgde dat ik in zeer korte tijd weer van prachtig geverfde ruimtes in mijn huis kon genieten. Ben je dus op zoek naar een schilder Uithoorn? Dan geef ik je een adres! Contacteer zo snel mogelijk Schildersbedrijf De Schans. Zij zullen een schilder naar je sturen die jou op je wenken bedient. Het schilderwerk dat moet gebeuren zal er prachtig uitzien. Daar ben ik zeker van!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn