Als je op zoekt bent naar stijl, dan is het maar net de vraag natuurlijk wat voor stijl je voor jezelf in gedachten hebt. Je hebt natuurlijk een illusoire keuze. De keuze bestaat in dit geval uit verschillende klassen van stijl. Ben je iemand van de upperclass dan wil je natuurlijk ook een stijl die bij die klasse hoort, en als je meer thuis bent in de onderste regionen van de maatschappij, dan zal je stijl al snel bestaan uit kleding met een bontkraagje. Daarom is de keuze illusoir te noemen. Als je een lid bent van de klasse die een rondloopt met een jas en een bontkraag, dan zal je nooit van je leven voor het dragen van bretels kiezen. Het is simpelweg geen optie. De vrijheid van de keuze wordt in dit geval beperkt door het karakter en de cultuur van de klasse zelf. Zelfs al zouden de bontkraag dragende individuen willen overstappen op de kleding van de upperclass, bijvoorbeeld om zichzelf meer aanzien te geven, dan ontbreekt het deze klasse natuurlijk aan de juiste financiën. Andersom is natuurlijk precies hetzelfde het geval. Een individu die bij de high society hoort en de juiste kleding draagt met bretels, overhemden, hoge broekspijpen en dat allemaal van de beste en duurste merken, zal niet opeens kiezen voor de kleding van de lagere sociale klasse. Zijn of haar keuze is dus ook beperkt. Natuurlijk kan iemand kiezen voor een stel blauwe bretels of rode bretels, maar dat is altijd binnen de juiste categorie. Je kunt niet veronderstellen dat een zakenman bijvoorbeeld opeens de kleding wil dragen van een lagere sociale klasse. Hij is weliswaar vrij om A of B te kiezen, maar hij is niet vrij om A of B te willen. Wat hij wil wordt bepaald door cultuur, omgeving, socio-economische status, enzovoorts. En dus kunnen we veilig vast stellen dat bretels behoren bij een bepaalde klasse en dus een bepaalde stijl uitdragen. Daarom, als je op zoekt bent naar een voorname uitstraling binnen je eigen klasse, dan is het dragen van bretels natuurlijk de ideale manier. Denk maar aan Jort kelder, zijn bretels en hoge broekspijpen geven hem die voorname uitstraling die maakt dat je hem wel serieus moet nemen.

De bretels van mightygoodman.nl

Wil je je outfit dus compleet maken, zodat je helemaal thuis bent in de klasse waarin je leeft, dan is het een goed idee om bretels te gaan dragen. Als je bretels wilt bestellen dan kun je onder andere terecht op de website van mightygoodman.nl. De naam van de site zegt het is al, de kleding die via deze website wordt verkocht is bestemd voor de echte mannen. Echte mannen in dit geval betekent mannen van een bepaalde klasse. Voorname mannen, mannen met karakter. En dat karakter moet natuurlijk zichtbaar zijn. Daarom kun je via subtiele toevoegingen zoals bretels ervoor zorgen dat je jou speciale en voorname karakter zichtbaar maakt voor het publiek. En, mocht het zo zijn dat de lagere sociale klassen je uitlachen, dan weet je zeker dat je goed zit, want die klasse zal nooit in zulke modieuze en stijlvolle kleding rond lopen. Via de site van mightygoodman.nl kun je naast bretels overigens nog vele andere stijlvolle kleding bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Stijlvolle stropdassen
  • Pochets
  • Voorname armbanden
  • Overige accessoires

Kortom, je kunt je look via mightygoodman.nl helemaal compleet maken. Het zijn immers die kleine subtiele toevoegingen die maken dat je net even iets meer opvalt. Een pak kan iedereen bij wijze van spreken dragen, maar een pak met een stijlvolle stropdas, een pochet en daaronder een stel modieuze bretels, dat is niet zomaar te kopiëren. Een horloge en een armband maken het plaatje verder helemaal compleet. Je zult een stijl en klasse uitstralen die direct respect afdwingt of je dat nu verdient of niet. Dat is het mooie van kleding, ongeacht je karakter kun je toch een heel ander mens worden met de juiste kleding. In dat opzicht is het maar goed dat je door bepaalde klassen van mensen wordt uitgelachen, want dat maakt dat zij in ieder geval nooit tot de hogere klassen zullen doordringen.

Het bestellen van bretels en andere producten

Als je je eigen stijlvolle stijl wilt aanschaffen, dan kan dat zoals gezegd via de website van mightygoodman.nl. Je hoeft hiervoor niet veel te doen. Je moet alleen even weten wat je wilt bestellen, wat je budget is en in welke kwantiteit je de producten wil bestellen. Vervolgens ga je naar de website en eenmaal daar kun je via het menu aan de linkerzijde de juiste producten vinden. Dus als je bretels wilt bestellen, dan klik je op bretels en als je een pochet wilt bestellen dan klik je op pochet. Als je nieuwsgierig bent naar de nieuwste producten, dan kun je bovenaan de website de knop met ‘nieuwste producten’ vinden. Als je hier op klikt dan krijg je een overzicht van de producten die nog maar net via de site worden verkocht. Op die manier weet je zeker dat je de primeur zult hebben als je bretels draagt uit deze categorie. Als je eenmaal alles hebt gevonden, dan kun je direct verder gaan met afrekenen. Alle producten kun je toevoegen aan de winkelwagen en daarna kun je met iDEAL afrekenen. Met de creditcard afrekenen is ook mogelijk. Daarna zullen de producten die je hebt besteld zo snel mogelijk worden bezorgd.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn