Een stoepbord wordt veel gebruikt ter aankondiging van iets. Denk aan de verwijzing naar een winkel of evenement. Staat jouw winkel bijvoorbeeld in een straat waar gewoonlijk niet veel mensen komen, dan is het handig het stoepbord op een strategische plek te zetten om klanten naar jouw winkel toe te trekken. Door een poster in het bord te plaatsen met de door jou gewenste tekst, kan jouw dienst overal bekend gemaakt worden. Stoepborden kopen kan via Drukwerkdeal.nl. Naast het afdrukken van jouw poster, leveren zij ook het bord voor allerlei gelegenheden. Er bestaan diverse modellen. Je hebt de eenvoudige borden. Het swingbord met de aluminium dwarspoten. Deze is wel waterdicht en kan je met een gerust hart buiten neerzetten. Het klapbord is ook geschikt om buiten neer te zetten, maar is spatwaterdicht. Wanneer een onverwachte grote regenbui plaatsvindt, dan is jouw poster minder goed beschermd. Met het swingbord met de vulbare watertank ben je op alle omstandigheden voorbereid. De vulbare watertank zorgt voor voldoende stevigheid. Deze is dus niet zo makkelijk te verplaatsen en kan daardoor ook in heftige weersomstandigheden gewoon blijven staan. Door de zwaarte is dit stoepbord ook niet zo makkelijk mee te nemen en je loopt minder het risico dat vreemden dit bord verplaatsen. Ga de voor jou geschikte stoepborden kopen met de bijbehorende poster.

Stoepborden kopen inclusief poster

Een stoepbord is verkrijgbaar in verschillende formaten. Het swingbord met de watertank is verkrijgbaar in A0, B1, A1 en B2 formaat. Dit geldt ook voor het swingbord met de aluminium dwarspoten. Het klapbord is maar in drie maten verkrijgbaar, namelijk A1, B1 en B2. De volgende afmetingen gelden voor de beschikbare formaten voor het klapbord:

  • A1: 594 bij 840 mm.
  • B1: 700 bij 1000 mm.
  • B2: 500 bij 700mm

Het aluminium swingborden het stoepbord met de watertank zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver en zwart. Ook hierin is het klapbord een uitzondering. Deze is alleen maar beschikbaar in het zilveren geanodiseerde aluminium in combinatie met kunststof. Vervolgens kies je de geschikte poster die je wilt plaatsen in het stoepbord. Stoepborden kopen bij Drukwerkdeal.nl gaat in combinatie met een poster. Wanneer je de poster kiest voor stoepborden kopen, bedenk dan goed wat voor ontwerp erin komt en waar het bord komt te staan. Je kan ook stoepborden kopen zonder poster. Mocht je toch liever een poster mee willen laten leveren dan kan dat. Laat je jouw eigen poster afdrukken door Drukwerkdeal.nl, dan kan je ervoor kiezen een van de twee posters bij te voegen:

  • Waterbestendige PVC posters die de poster beschermen tegen weer en wind.
  • Blueback posters die voorkomen dat het licht door de poster schijnt.

Ook geschikt voor hergebruik

Stoepborden kopen zonder poster kan voor alle modellen. Daarnaast bestel je er zoveel je nodig hebt en uiteraard binnen jouw budget passen. Vanaf 1 stoepbord is een bestelling te versturen naar Drukwerkdeal.nl. Binnen ongeveer vijf werkdagen heb jij het stoepbord in huis. Je zal direct merken wat voor voordelen dit met zich mee brengt. Zolang het bord in goede staat is, kan je het bord meerdere keren gebruiken. De posters zijn makkelijk te verwisselen en dus voor meerdere gelegenheden aan te passen. Meerdere acties of aanbiedingen zijn daardoor simpel aan te kondigen via een stoepbord. Ga je op een evenement staan, ga dan een van de stoepborden kopen die Drukwerkdeal.nl aanbiedt. Zorg ervoor dat de boodschap op de poster de nieuwsgierigheid wekt en mensen naar jouw plek leidt. Heb je advies nodig bij stoepborden kopen, dan staat een team van Drukwerkdeal.nl klaar om jouw vragen te beantwoorden via chat of telefoon.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn