Mijn huisgenoot haalt regelmatig mooie oude meubels in huis, die prachtig zijn of dat weer kunnen worden. Meestal zijn het oude stoelen of banken. Het komt dan regelmatig voor dat de meubels opnieuw gestoffeerd moeten worden. Heel af en toe doet hij dat zelf, maar meestal gaat hij ermee naar een stoffeerder in Apeldoorn. Bij meubelstoffeerderij Alexander laat hij al een paar jaar zijn aanwinsten repareren, restaureren of opnieuw stofferen. Hij is blij dat hij dit adres heeft. Een goede stoffeerder in Apeldoorn vind je niet zomaar. Meubelstoffeerderij Alexander is al vijfenzeventig jaar een stoffeerderij. Daarom zit er een boel kennis en vakmanschap in dit familiebedrijf. Ik snap wel dat mijn huisgenoot steeds terug gaat. Als je eenmaal een goed adres gevonden hebt blijf je daar natuurlijk klant. Onlangs had ik het idee dat ik de stoel van mijn oma die ik van haar heb gekregen, maar beter ook eens langs de stoffeerder in Apeldoorn kon brengen. Daarvoor heb ik een afspraak gemaakt via de website (meubelstoffeerderij-alexander.nl) en heb ik de stoel langs kunnen brengen. De stoffeerder in Apeldoorn werkt op afspraak zodat hij eerst het meubel dat opnieuw bekleed moet worden goed kan bekijken. Ik kreeg toen ook meteen het advies de stoel te laten behandelen tegen houtworm. Ik had helemaal niet door dat er houtworm in kon komen, maar omdat het oud hout is liep ik wel dat risico. Uiteindelijk heb ik dat laten doen, en de stoel opnieuw laten bekleden door de stoffeerder in Apeldoorn. Ik ben heel tevreden over het resultaat, en ik vond de werkwijze van de stoffeerder ook heel prettig. Na enkele dagen had ik een meubel als nieuw in de kamer staan. 

Afspraak maken met stoffeerder in Apeldoorn

Een afspraak maken met de stoffeerder in Apeldoorn van meubelstoffeerderij Alexander is eenvoudig. Via de website kun je contact opnemen door bijvoorbeeld:

  • Te bellen
  • Een e-mail te sturen
  • Langs te gaan in Apeldoorn

De stoffeerder bekijkt dan eerst het meubel en bespreekt wat jij wilt. Daarna kun je besluiten of je inderdaad je antieke meubel wilt laten restaureren of repareren in Apeldoorn. Ik vond dat de stoffeerderij heel redelijke prijzen hanteerde. Kijk zelf maar op https://meubelstoffeerderij-alexander.nl/stoffeerder-apeldoorn/ voor de actuele contactgegevens en de werkwijze van de stoffeerderij.

Goed voor je meubels zorgen

Oude meubels blijven het langst mooi als je er goed voor zorgt. Niet iedereen weet hoe je dat precies moet doen. Daarom kan het een aanrader zijn eens contact op te nemen met de stoffeerder in Apeldoorn van meubelstoffeerderij Alexander, voor advies. Hij kan je vertellen of de bekleding al aan vervanging toe is, of er houtworm in het hout zit en hoe je je meubels schoon houdt. Dat laatste is belangrijk, maar het is nog belangrijker dat je geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt op hout. Dat kan de lak en het hout aantasten. Als dat al gebeurd is kun je natuurlijk ook de hulp inschakelen van de stoffeerder in Apeldoorn. Hij kan jouw meubels herstellen, ook als ze onherstelbaar lijken. Daarnaast vind je op het internet tips over meubelonderhoud en kun je op de verpakking van schoonmaakmiddelen vaak lezen of deze wel of niet geschikt zijn voor antiek. Er zijn ook speciale onderhoudsmiddelen te koop voor antieke houten meubels. Als je niet weet hoe je je meubel het best kunt onderhouden is het niet onverstandig eens contact op te nemen met meubelstoffeerderij Alexander. Deze stoffeerder in Apeldoorn kan je het juiste advies geven. Zo geniet je het langst van je oude meubels.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn