Ga eens uw horlogeband opmeten als dat bandje zijn beste tijd wel gehad heeft. Er worden nog volop horloges gedragen en dat is ook niet zo vreemd. Was het eens een normaal straatbeeld, heeft tegenwoordig de smartphone de horloge verdrongen. Maar dat maakt dit sieraad nu juist weer zo uniek en elegant. En of u nu kiest voor een analoge variant of digitale variant, bij ons kunt u terecht om bandjes van hoogwaardige kwaliteit te bestellen. Van zowel rubber, metaal als ander materiaal. Met daarnaast een ruime keuze aan accessoires mogen wij wel stellen dat u die eerste stap nu toch echt moet gaan maken: ga eens uw horlogeband opmeten. Want na het horlogeband opmeten kent u diverse gegevens. U weet hoe breed en hoe lang het huidige bandje is. U weet hoe het bandje met uw horloge verbonden is zodat u het juiste bevestigingsmateriaal kunt bestellen als dat voldoende is. Zo kunt u er pinnetjes en gereedschap bestellen, op dehorlogebandenspecialist.nl welteverstaan. Daarnaast vindt u handige instructies op onze website, kunt u interessante en nuttige video’s bekijken op ons YouTube-kanaal en staan wij ten slotte als klantenservice tot uw beschikking. Maar soms is het bandje helemaal versleten, geknapt of op een andere wijze onherstelbaar en dus niet langer te repareren. Wat nu? Simpel! U gaat uw horlogeband opmeten en op zoek in onze ruime database aan horlogebanden die u met enkele klikken van uw muisknop weer in huis kunt halen. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Vergeet dan niet om deze unieke website op te slaan tussen uw favoriete sites.

Na het horlogeband opmeten kunt u bij ons een bestelling plaatsen

Een horlogeband opmeten is een eenvoudig karweitje. U hebt er enkel een liniaal voor nodig. Een rolmaat is misschien nog handiger, die zijn immers wat elastischer zodat u overal goed bij kunt en zelfs de dikte van uw pols kunt meten. We kunnen u wel verklappen dat een oneven maat vrijwel nooit voorkomt. We horen dan ook zelden tot nooit de vraag naar een bandje van bijvoorbeeld 23 mm. En daar benoemen we direct uw tweede tip: gaat u de horlogeband opmeten, houdt er dan rekening mee dat u het in millimeters opmeet en noteert. Wist u dat het regelmatig voorkomt dat op de achterzijde van uw huidige bandje vermeldt staat in hoeveel millimeter de breedte is? Maar dat is zeker niet altijd het geval. Bij het horlogeband opmeten is natuurlijk de breedte tussen de bevestigingsgaten van het uurwerk van belang. Dat is immers het gedeelte waar u het bandje uiteindelijk in vastklikt. Voor een gedetailleerd beeld bij het vervangen van uw band voor een zojuist gekochte variant raden we het u aan om onze instructiefilm op te zoeken. We leggen het u per materiaal graag even uit. Het is overigens wel mogelijk om een bandje in oneven maat voor u op maat te maken.

Hebt u nog verdere vragen? Klim dan even in de pen

U kunt ons aldus op diverse manieren bereiken. Per telefoon, mail en via de sociale media kunt u uw vragen aan ons stellen. Ook kunt u heel eenvoudig gebruik maken van het online contactformulier. Maar natuurlijk hebben we ook een winkel in de fysieke buitenwereld. In Utrecht om precies te zijn. Op dinsdag, donderdag en zaterdag bent u zowel met als zonder afspraak van harte welkom tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Ten slotte hopen we dat u ons wilt beoordelen met een cijfer. Op dit moment hebben we een gemiddelde van 4.5 uit 5 sterren op basis van meer dan 5.000 stemmen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn