Van de aanhanger de verlichting vervangenMijn vriendin en ik hebben een half jaar geleden een nieuw huis gekocht. Het is eigenlijk nog geen huis, maar we zijn het aan het verbouwen tot een huis. Het gebouw was vroeger namelijk een fabriekje en staat in het centrum van een kleine stad. De fabriek stond jaren lang leeg en er werd niets met het gebouw gedaan. Het gebouw is een monument en was vroeger erg belangrijk voor de stad. Maar de gemeente wilde graag van het gebouw af, omdat het veel geld kwijt was aan onderhoud, maar het niets opleverde. Daarom konden mijn vriendin en ik een gedeelte van het gebouw kopen, onder voorwaarde dat we de buitenkant intact houden. Een ander koppel heeft het andere gedeelte gekocht. We konden het gebouw relatief goedkoop kopen, maar we moeten erg veel verbouwen. Uiteindelijk moeten we meer aan verbouwingskosten betalen, dan aan de aankoop van het gebouw. Daarom proberen we veel zelf te doen en alleen hulp in te schakelen als we een gedeelte echt niet zelf kunnen. Gelukkig zijn we allebei handig en helpt mijn schoonvader ook veel mee. Het eerste gedeelte hebben we helemaal zelf kunnen doen. We moesten veel slopen in het gebouw, want er stonden veel oude muren die we moesten vervangen. We proberen zoveel mogelijk van de stenen later weer te gebruiken bij de verbouwing. Een groot gedeelte van de stenen kunnen we niet meer gebruiken en brachten we naar de milieustraat van de gemeente. We brachten het afval elke keer met een aanhanger en moesten vaak op en neer rijden. Helaas moesten we twee keer van de aanhanger de verlichting vervangen. De eerste keer ging de aanhanger verlichting stuk, omdat we er iets op lieten vallen. De laatste keer ging de aanhanger verlichting stuk, omdat we per ongeluk tegen wat opreden.

Voor de aanhanger nieuwe verlichting gekocht op werkenbijlicht.nl

We hebben vaak met de aanhanger moeten rijden en soms meerdere keren per dag. Het was erg toevallig, dat van de aanhanger de verlichting twee dagen na elkaar stuk ging. We hadden nog geen nieuwe gekocht en de andere was al stuk. Het voordeel was dat we de verlichting in een keer konden bestellen. De verlichting kochten we op werkenbijlicht.nl. We zochten online op verschillende websites naar de verlichting, maar besloten om het hier te kopen. Op deze website vonden we de verlichting die geschikt was voor onze aanhanger en hier was de verlichting het goedkoopst. Het was ook belangrijk dat de verlichting de volgende dag al binnen zou komen, want we wilden de aanhanger meteen weer gebruiken. Eigenlijk mag je niet zonder goed werkende verlichting rijden, anders moet je een boete betalen. De boete is veel duurder dan nieuwe verlichting. Onze bestelling zou de volgende dag al binnen zijn, zodat we de aanhanger verlichting snel konden vervangen. We hebben een keer gereden zonder goedwerkende verlichting, maar hebben dit toen erg voorzichtig gedaan.  

De verlichting werkt perfect

Toen de volgende dag onze order binnenkwam, hebben we meteen op de aanhanger de verlichting vervangen. We hebben het daarna veelvuldig getest en alles werkte perfect. Het vervangen was erg gemakkelijk en we waren binnen een uur klaar. Hierna konden we weer op een veilige manier gebruikmaken van de aanhanger en hoefden we ons geen zorgen te maken over een boete. Wij kochten voor onze aanhanger nieuwe verlichting op werkenbijlicht.nl:

  • Ze hadden de geschikte verlichting voor onze aanhanger
  • Deze website was goedkoper dan andere websites
  • De volgende dag kwam onze bestelling al binnen
  • Het vervangen was erg gemakkelijk en we waren snel klaar
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn