De Vca vol (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden) is een diploma waarmee je als leidinggevende aangeeft dat je algemene kennis hebt opgedaan op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Ook laat je merken dat je adequaat kunt optreden in een risicovolle situatie en dat je op de hoogte bent van de bestaande wet- en regelgeving. Het behalen van het Vca vol kan een behoorlijke uitdaging zijn. Je volgt een eendaagse cursus en aan het eind van die cursus moet een examen worden afgelegd. Alleen de cursisten die slagen voor het examen, krijgen het diploma mee naar huis. Voor veel aannemers, onderaannemers en ZZP’ers is het van belang dat ze over het diploma beschikken. Val jij in deze groep? Dan is het belangrijk dat je een goede cursus doorloopt, zodat je met alle nodige kennis het examen ingaat. Bij VGMBOX kun je een klassikale cursus Vca vol volgen. Hoe zit het programma van deze cursus eruit?

  • Thuis de stof bekijken
  • Volledige cursus met beeldmateriaal
  • Vragen beantwoorden
  • Gediplomeerde docent kan bijsturen

Iedere deelnemer krijgt vooraf toegang tot een online module. Die module bevat alle stof die je nodig hebt om het Vca vol examen te halen. Wanneer je alle stof doorneemt, maak je dus al direct veel kans om te slagen. Het kost de gemiddelde deelnemer ongeveer drie uur om deze stof zelfstandig door te werken. Zorg daarom dat je ruim te tijd neemt om de verschillende onderdelen te bekijken. Op de cursusdag zelf neem je in klassikaal verband allerlei scenario’s door. Je krijgt beeldmateriaal te zien en krijgt daar vervolgens een vraag over. Deze vraag kun je beantwoorden met een kastje dat je krijgt aangereikt. Zo weet je zeker dat je alle onderdelen van de checklist zorgvuldig behandeld en dat je goed voorbereid het examen ingaat!

Vca vol: instructeur stuurt bij

Voor sommige mensen is het Vca vol diploma van groot belang. Slagen zij niet, dan mogen zij hun functie niet uitvoeren. Zij zijn er dus op gebrand om het examen in één keer te halen. Om die reden is het belangrijk dat de instructeur de mogelijkheid heeft om het kennisniveau van de groep te peilen en waar nodig bij te schaven. Dat gebeurt aan de hand van de vragen die worden gesteld. De klas krijgt meteen te zien wat het antwoord op de vraag was en welke antwoorden gegeven zijn. Wanneer blijkt dat de klas slecht scoort op een bepaald onderdeel, dan kan de instructeur nog wat extra informatie verschaffen, of de stof nog een keer uitleggen. Door in te zetten op juist de lastige onderdelen, neemt het slagingspercentage enorm toe. Bij VGMBOX ligt dat boven de 90%! Wil jij een Vca vol cursus volgen? Kijk dan eens op vca-cursus.com. Daar vind je een compleet overzicht van alle cursusdata. Ook zie je de verschillende locaties waar het programma wordt aangeboden. Met meer dan 25 locaties door heel Nederland zit er gegarandeerd een goede locatie voor je tussen. Heb je vragen over het programma? Neem dan gerust contact op via het contactformulier. Een ervaren medewerker staat je te woord en beantwoordt al je vragen!

Een volledig verzorgde dag

Tijdens de cursus word je klaargestoomd voor het examen. Dat examen vind direct aansluitend plaats, zodat de stof nog goed in je hoofd zit. Een volledig verzorgde lunch is bij de prijs inbegrepen. Iedere cursus heeft bovendien een startgarantie. Het maakt dus niet uit hoeveel mensen zich aanmelden, aan het eind van de dag krijg jij gegarandeerd de kans om het Vca vol diploma te halen. Benieuwd naar de mogelijkheden, of wil je meer lezen over de werkwijze van bovenstaand bedrijf? Ga dan snel naar de bovenstaande link voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn