Als je op een kantoor werkt, dan wil je wel goed kunnen zitten zonder bijvoorbeeld last te krijgen van rug- of nekklachten. Je hebt dus het juiste kantoormeubilair nodig. Een stoel moet goed passen bij je lichaam en de stoel moet als het ware een juiste lichaamshouding bevorderen. Het bureau waar je aan werkt moet vervolgens ook niet te hoog of te laag zijn, zodat je lichaamshouding niet teniet wordt gedaan. Je kunt nog zo’n ergonomisch verantwoorde bureaustoel hebben, maar als je vervolgens elke dag voorovergebogen achter een bureau zit, dan heb je daar niet zoveel aan. Verder moet de monitor ook op de juiste hoogte worden geplaatst, zodat je niet met je nek gebogen naar beneden zit te kijken. Dat is voor een paar minuten niet zo erg, maar als je hele werkdagen met een gebogen net zit te werken, dan duurt het niet lang voordat je klachten zult gaan ervaren. Om al deze redenen is het van belang dat het kantoormeubilair passend is en ergonomisch verantwoord. Je kunt al dit soort van kantoormeubelen bestellen via Shiraz Office Furniture. Je kunt ook bij Shiraz terecht voor vergadermeubilair. Dit soort van meubilair dient weer aan een eigen set aan eisen te voldoen. Vergaderen is heel anders dan aan je eigen bureau achter een computer werken. Een vergadering is gericht op communicatie. Het is dan ook verstandig om bijvoorbeeld een mooie lange ovale tafel te bestellen. Hier kunnen meerdere mensen aan zitten en iedereen staat altijd in contact met elkaar. Waar je ook zit aan tafel, je hebt altijd zicht op de mensen om je heen. Daarnaast voorkom je met een ovale tafel een hiërarchie. Als je aan vergadermeubilair denkt, dan heb je natuurlijk ook de nodige stoelen nodig. Deze moeten passen bij de tafel en de stoelen moeten het nodige comfort bieden. Het is bij vergaderstoelen minder belangrijk of de stoel al dan niet 100% ergonomisch verantwoord is. Men vergadert meestal niet dagenlang achter elkaar. Je hebt tijdens een werkdag bijvoorbeeld een vergadering van een uurtje. Tijdens deze vergadering zit je vaak ook te luisteren en dan kun je rustig even achterover hangen. Je bent ook niet constant met je laptop in de weer, dus de houding is niet direct van groot belang. Het is dan wel weer belangrijk dat je na de vergadering op een goede ergonomische stoel gaat zitten. Verder is het tegenwoordig ook zo dat je niet altijd zit te vergaderen. Men vergadert ook staand in de tuin of aan de bar in de kantine. Dit noemen we ook wel werkbesprekingen. Deze zijn vaak wat informeler van aard, maar het is wel van belang dat ook hier wordt gekozen voor het juiste vergadermeubilair. Denk bijvoorbeeld aan barstoelen of sta tafels. Al dit soort van vergadermeubilair kun je dus kopen bij Shiraz.

Ontdek de vele mogelijkheden van vergadermeubilair

Op de site van shiraz.nl vindt je meteen meer informatie over de mogelijkheden wat betreft vergadermeubilair. Tevens vind je er natuurlijk ook direct alle meubelen die je kunt bestellen voor vergaderruimtes. Dus als je op zoek bent naar vergadermeubilair, dan ben je bij shiraz.nl aan het goede adres. Je kunt bij Shiraz onder andere terecht voor:

  • Vergadertafels
  • Vergaderstoelen
  • Presentatiemateriaal

Kortom, alles wat je nodig hebt qua vergadermeubilair en accessoires, vind je op shiraz.nl.

Surf naar de website en bestel alles wat je nodig hebt

Als je eenmaal weet wat je precies nodig hebt, dan kun je alles eenvoudig online bestellen via de winkelwagen op de website van shiraz.nl. Voor vragen kun je uiteraard eerst ook altijd even contact opnemen.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn