Bent u opzoek naar een vergaderruimte in Utrecht? Dan bent u van harte welkom bij learnwise! Speciaal voor vergaderingen, trainingen, opleidingen, bijeenkomsten of een seminar verhuren wij passende ruimtes naar wens. Ons aanbod bestaat uit professionele leeromgevingen met een hightech infrastructuur voor een voordelige prijs. Al onze ruimtes zijn fris en modern ingericht. Bovendien beschikt het pand over een loyale ingang met receptie om mensen welkom te heten of wegwijs te maken en restaurant voor een heerlijke lunch, diner of borrel. Wilt u graag meer informatie over onze vergaderruimtes in Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie en sfeerimpressies.

Vergaderruimte Utrecht

Als u een grote ruimte wilt huren voor bijvoorbeeld een bijeenkomst of vergadering, dan staat learnwise voor u klaar in Utrecht. Wij bieden lokalen met maximaal vijfentwintig werkplekken aan, inclusief een volwaardige online werkmogelijkheid. Denk aan volledig geïnstalleerde pc’s of laptops met de door uw gewenste software. Deze mogelijkheid is ideaal voor bijvoorbeeld (IT) trainingen, opleidingen of cursussen. Bent u opzoek naar een werkruimte zonder apparatuur? Dan bieden wij ook een mooie zaal aan met tafels en stoelen. De indeling bepaalt u geheel zelf. Deze ruimte biedt tevens plaats voor vijfentwintig personen. Bovendien beschikt elke vergaderruimte over een HD beamer, een whiteboard en een flip-over om aantekeningen op te maken. Een bijeenkomst combineren met lunch? Profiteer dan van het inpandige restaurant dat beschikbaar is voor een heerlijke borrel, lunch of diner. Op elk gewenst tijdstip kunt u bij learnwise dus een (vergader)ruimte huren in combinatie met een hapje of een drankje. Ideaal, maatwerk en modern!

Ruimte huren in Utrecht learnwise

U vindt ons in Utrecht, Leidsche Rijn. Wij zijn uitstekend bereikbaar per auto. Vanaf de A2 is het nog maar een kleine vijf minuten. Parkeren is bovendien helemaal gratis! Het openbaar vervoer is tevens ideaal geregeld. Per bus kunt u vier keer per uur van en naar Utrecht Centraal reizen. Dus als u een ruimte wilt huren in Utrecht, bieden wij van learnwise u technisch perfecte, lichte en ruime vergaderruimtes aan voor uw bijeenkomsten of trainingen.

Voordelen vergaderruimte huren in Utrecht bij learnwise:

 • Alle faciliteiten zijn sfeervol en worden volledig verzorgd
 • Beschikken over vijf technische lokalen met acht tot zestien werkplekken inclusief pc’s
 • Beschikken over twee vaardigheidslokalen met elk vijfentwintig werkplekken
 • Iedere ruimte beschikt over een HD beamer, whiteboard en flip-over
 • Inpandig restaurant voor een uitgebreide lunch, een borrel of diner, tot max. 100 personen
 • Op locatie ruimtes inrichten is mogelijk
 • Receptie aanwezig die gasten ontvangt en welkom heet
 • Sfeervolle loungeruimte met koffie, thee en frisdrank
 • Technisch uitgebreide mogelijkheden
 • Voordelige prijzen
 • Wifi gebruik is gratis

learnwise beschikt als IT-opleider over volledig ingerichte vergaderruimtes inclusief pc’s of laptops. Wij kunnen voor uw cursus of training specifieke software installeren, zodat u gelijk aan de slag kunt. Wilt u liever een vergaderruimte of zaal laten inrichten op locatie door ons in de omgeving van Utrecht? Dat is tevens geen enkel probleem. Wij richten alles volledig in met maximaal veertien laptops, switches, servers, printers en bekabeling, een beamer en een flip-over.
Benieuwd naar meer informatie over het huren van vergaderruimtes Utrecht bij learnwise? Bezoek dan onze website: learnwise.nl! Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak inplannen om de mogelijkheden door te nemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor uw trainingen, cursussen, bijeenkomsten en andere vergaderingen klaar met moderne en volledig ingerichte ruimtes! learnwise education service provider.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn