Ik was helemaal gelukkig, ik was eindelijk mijn droom achterna gegaan. Ik had jaren voor een baas gewerkt en was dit nu helemaal zat. Ik wilde zelf gaan beslissen wat ik kon doen zonder verantwoording te hoeven af te leggen voor een baas. Dit hield in dat ik als ZZP’er een eigen bedrijf begonnen was. Voor het beginnen van een eigen bedrijf moest ik eerst een aantal dingen regelen. Ik had netjes voor mijzelf op een rij gezet wat ik allemaal moest gaan regelen. Ik heb mijzelf ingeschreven bij de kamer van koophandel en zo kon ik mijn eigen bedrijf beginnen. Voor het beginnen van mijn eigen bedrijf wilde ik graag een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Ik had veel vertrouwen in mijn eigen kwaliteiten, maar ik denk toch dat het om problemen in de toekomst te voorkomen het handig was om mijzelf in te dekken en dus een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Ik heb dus overleg gehad met mijn adviseur die ik speciaal voor dit soort dingen heb ingehuurd. Hij gaf mij aan dat het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering wel een must was en dit veel problemen zou voorkomen. Ik was er dus zeker van dat ik een beroepsaansprakelijkheidsverzekering wilde afsluiten. Mijn adviseur gaf aan dat ik mijn beroepsaansprakelijkheidsverzekering makkelijk kon afsluiten bij dezaak.nl. Ik ben de website eens even gaan bekijken. De website zag er direct goed uit. Het gaf de juiste informatie over het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast gaf de website ook hele mooie praktische tips die ik in de beginfase van mijn eigen bedrijf heel goed kon gebruiken. Ik kon zelfs mijzelf aanmelden voor een mail waar deze tips eens in de zoveel tijd weergegeven werden. Dit heb ik dus meteen gedaan, want elke tip is nodig. Voor het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering kon ik ook een profiel maken, zodat ik op elk gewenst moment kon inloggen op de website. Ook kon er een lidmaatschap afgesloten worden op de website wat mij ook erg zou helpen met praktische zaken met betrekking tot mijn eigen bedrijf. Dit voelde als een hele goede website om erbij te hebben in deze beginnende tijd van mijn bedrijf.

Vergeet u niet een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten?

Ik kon op een hele makkelijke manier een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten!

Het afsluiten van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ging erg gemakkelijk en daarnaast was de website ook erg fijn om te leren kennen. Ik had veel aan de praktische tips die ze mij stuurde via de email, dus ik was erg blij dat ik deze website had leren kennen. Ik vond alle tips en had heel snel mijn beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Ik had direct een goed gevoel want met een heel snel vullende klanten base wilde ik wel een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering hebben en zeker zijn dat fouten niet fataal werden.

Ik was nu goed ingedekt.

Door de hulp van deze website kon ik makkelijk mijn beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. \

  • De website gaf hele goede praktische tips die ik goed kon gebruiken voor mijn eigen bedrijf
  • Het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ging erg snel
  • De website was erg overzichtelijk

Ik zal dus iedereen aanraden deze website te gebruiken als je opzoek bent naar het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn