Afgelopen jaar heb ik een nieuw huis gekocht met mijn vrouw. Het was niet gemakkelijk om een geschikt huis te vinden. We wilden graag een huis kopen met een tuin in Amsterdam. Mijn vrouw vindt het erg leuk om bezig te zijn in de tuin. Ze had vroeger een moestuintje en heeft echt groene vingers, want ze is ook goed met planten. Daarnaast hebben we twee jonge kinderen die het leuk vinden om buiten te spelen. Het voordeel van een tuin is dat ze lekker bezig kunnen zijn en je ze hun gang kan laten gaan. Op straat vind ik nog een beetje te gevaarlijk voor ze, dan zouden we er altijd bij moeten zijn. Maar een huis met een tuin is erg duur in Amsterdam, of je moet buiten het centrum gaan wonen. We hadden diverse woningen bekeken, maar konden niets vinden waar we wilden wonen. De huizen binnen ons budget waren vaak erg klein. Als we meer kinderen zouden krijgen, dan was het al te klein. Onze tweede optie was een groot appartement met een mooi terras. Gelukkig vonden we snel een mooi groot appartement met een leuk terras en we besloten om het te kopen. Ik had van te voren met mijn vrouw afgesproken, dat als we niet een huis met tuin konden kopen, dan zouden we voor een mooi terras gaan. Het terras bij dit appartement was behoorlijk groot met genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen. We hadden meteen in gedachten om een bank en tafel in de hoek te zetten, zodat wij daar kunnen zitten als de kinderen aan het spelen zijn. Ik had op internet iets gelezen over verwarmde kussens en dat leek mij ideaal voor op het terras. Met verwarmde kussens kunnen wij nog lekker buiten zitten als het wat frisser is, bijvoorbeeld tijdens de lente, of herfst.  

De verwarmde kussens blijven schoon 

Mijn vrouw maakte zich een beetje zorgen over verwarmde kussens en de kinderen. Ze was bang dat de kussens snel vies zouden worden en met kinderen heb je snel een ongelukje. Ik ging online zoeken naar verwarmde kussens die niet vies worden en kwam uit bij outdoorkussens.com. De kussens die ze hier verkopen zijn vuilafstotend, weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. Dit leek mij ideaal voor op ons terras. De kussens werken met een accu, die je gemakkelijk kan opladen. Ik liet de website aan mijn vrouw zien en het leek haar ook een goed idee. We besloten om een set verwarmde kussens te bestellen. Toen we de kussens binnenkregen was het erg regenachtig, maar een paar dagen later was een ideale dag om ze uit te testen. Het was lekker zonnig, maar in de avond werd het al wat kouder. We besloten om de kussens te gebruiken en merkte dat we met de kussens heerlijk warm op het terras zaten.

De kussens worden veel gebruikt

We hebben de verwarmde kussens nu al een tijdje en maken er veel gebruik van. Het komt vaak voor dat je overdag lekker buiten zit, maar uiteindelijk naar binnengaat omdat het te koud wordt. We merken met deze kussens dat we langer buiten blijven zitten. De kussens zijn gemakkelijk te bedienen en iedereen kan zelf de warmte instellen. De kussens verwarmen voor ongeveer drie uur en laden we daarna weer op. Ze zijn veilig voor gebruik met kinderen en gemakkelijk schoon te maken. Ik kan verwarmde kussens aan iedereen aanraden:

  • Je hoeft niet meer naar binnen vanwege de kou
  • Zijn gebruiksvriendelijk en worden niet snel vies
  • Zijn gemakkelijk op te laden
  • Outdoor kussens
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn