Videocommercial in Hengelo laten opnemenMijn tante is onlangs een praktijk voor haptonomie begonnen in Hengelo. Ze wilde graag een goede indruk maken op nieuwe klanten en zichzelf op de kaart zetten door een commercial op te nemen. Ze wil die uit laten zenden op de plaatselijke tvzender. Slim bedacht, als je het mij vraagt. Ik ken redelijk wat mensen in de reclamewereld en heb haar doorverwezen naar iemand die regelmatig een videocommercial in Hengelo of in de buurt opneemt. Via jeleukstefoto.nl kan iedereen een videocommercial in Hengelo of omgeving op laten nemen. Mijn tante heeft dat afgelopen maand gedaan en vond het heel leuk om te doen. Omdat ze het nog nooit had gedaan vond ze het wel spannend, maar ze werd goed begeleid en na een halve dag waren ze al klaar. Vooraf hebben we samen bedacht welke boodschap ze wilde overbrengen en in welke setting ze de videocommercial wilde laten opnemen. We hebben voor een gecombineerde video gekozen, waarbij ze een deel ervan thuis heeft laten opnemen bij haar in de praktijk, en een deel al wandelend in de natuur. De experts van Je Leukste Foto kunnen daar heel goed advies bij geven, dus in gesprek met hen zijn we tot het eindproduct gekomen. Mijn tante heeft er tot nu toe heel positieve reacties op gekregen en is heel blij met het resultaat. Ik denk dat ze de videocommercial uit Hengelo nog een hele tijd kan inzetten als reclamemateriaal.

Expert voor videocommercial in Hengelo vinden

Woont of werkt u ook in de omgeving met Hengelo en hebt u iemand nodig voor het opnemen van een videocommercial in Hengelo? Dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met de mensen van Je Leukste Foto: jeleukstefoto. Ook ondernemers die nog geen ervaring hebben met video’s opnemen kunnen prima dit bedrijf inhuren voor het maken van een videocommercial in Hengelo. Iemand die weet hoe je een video moet maken heeft niet alleen verstand van camera’s, maar zal ook vragen naar de boodschap die je je publiek wilt meegeven. In het geval van mijn tante wilde ze natuurlijk mensen overtuigen om contact met haar op te nemen en gebruik te maken van haar diensten als haptonoom. In de film legt ze dan ook uit wat haptonomie is, waarom je er gebruik van zou willen of kunnen maken en waarom mensen nu juist bij haar langs moeten komen. De mensen van Je Leukste Foto waren blij dat we al hadden nagedacht over onze boodschap, maar ook als je niet precies weet wat je wilt kun je erop vertrouwen dat iemand met ervaring met een videocommercial in Hengelo de juiste vragen kan stellen om tot de juiste boodschap te komen. 

Voordelen van reclame

Reclame heeft vanzelfsprekend veel voordelen. Zo ben je als ondernemer zichtbaar voor potentiële klanten. Reclame zoals een videocommercial in Hengelo kunt u ook inzetten om: 

  • Klanten te werven
  • Een nieuwe dienst aan te prijzen
  • Een nieuwe vestiging te promoten

Maak uw bedrijf ook zichtbaar met de diensten van Je Leukste Foto in Hengelo. Ook elders in het land kunt u een foto of video laten maken voor uw bedrijf. Ik kan het zeker aanraden op deze manier reclame te maken. Mijn tante heeft, mede door de videocommercial in Hengelo gemaakt, meer klanten dan ze had durven dromen. Als u zich ook wilt neerzetten als ondernemer is een video helemaal geen gek idee. Bovendien is een video prima te verspreiden via online kanalen zoals een website en social media. Zo bent u toekomstbestendig als ondernemer!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn