Te veel vocht in auto, caravan of boot kan leiden tot hardnekkige schimmel. Als de schimmel er eenmaal zit is deze soms bijna niet meer te verwijderen. Schimmel pakt u dus het beste aan bij de bron. Daarvoor kunt u droogzakjes gebruiken, of vochtvreters. Deze zakjes zijn gevuld met een stof die vocht aan de lucht onttrekt en zo de lucht droger maakt. Hierdoor ontstaat minder snel schimmel, of voorkomt u schimmelvorming helemaal. Topkwaliteit droogzakjes vindt u bij Candaco, dé specialist in het oplossen van vochtproblemen. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen terecht bij Candaco. Als particulier beleeft u bijvoorbeeld veel plezier aan de Multi Dry oplossing, die in uw auto of caravan vocht onttrekt aan de lucht om hiervoor genoemde schimmel te voorkomen. De oxygen absorber wordt daarentegen veel gebruikt door zakelijke klanten, die binnen hun productieproces of bij het vervoer van producten, een lange levensduur van hun product willen garanderen. De lage prijs van de oxygen absorber en andere vochtopnemende middelen zijn de aanschaf meer dan waard. Met een vochtvreter kunt u uw product veel langer bewaren dan zonder. 

Oxygen absorber: voor een langere levensduur van voedingsmiddelen

Speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie, heeft Candaco de oxygen absorber in het assortiment. Deze vochtvreter absorbeert vocht én zuurstof. Door het onttrekken van vocht en zuurstof krijgen voedingsmiddelen zoals brood, een veel langere levensduur. Schimmel en andere bacteriën hebben immers vocht en zuurstof nodig om zich te ontwikkelen. Als deze worden verwijderd door middel van de oxygen absorber, krijgen bacteriën geen kans. Andere oplossingen van Candaco kunnen ook handig zijn. Denk dan aan:

  • Silica Gel
  • Air Dry
  • Din Dry
  • Safe Dry
  • Sea Dry

Alle oplossingen van Cadaco zijn speciaal ontwikkeld voor een bepaalde toepassing. Zo garandeert de oxygen absorber een perfecte opname van vocht en lucht, en kunt u met andere producten van Candaco alle kanten op. Ideaal voor het bewaren van voedingsmiddelen of andere vochtgevoelige producten. De silica gel die u wellicht kent van schoen- en kledingverpakkingen, kunt u ook via Candaco krijgen. Zowel in bulk als in kleine hoeveelheden. Hiermee garandeert u vochtvrij transport van non-foodartikelen. Gaan uw producten de hele wereld over? Maak dan gebruik van de aanbiedingen van Candaco en sla uw silica gel voorraad vandaag nog voordelig in.

Veilig gebruik en advies

De oxygen absorber voldoet aan EU-richtlijnen en is dus absoluut veilig in gebruik, ook als de oxygen absorber wordt gebruikt in combinatie met voedingsmiddelen. U kunt hierover meer informatie vinden op onze website. Raadpleeg bijvoorbeeld het datablad over de oxygen absorber voor meer informatie over dit product. Hier leest u alles over veiligheid van dit artikel en de toepassing. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met een van onze medewerkers. Ook als u vragen heeft over transport en transportkosten van onze producten, bent u van harte welkom contact met ons op te nemen. Veel van onze producten staan niet geprijsd op onze website. De prijs op aanvraag is afhankelijk van de afnamehoeveelheid en andere omstandigheden. Twijfelt u over de juiste vochtvreter of oxygen absorber voor uw product? Dan geven wij u graag advies over de juiste oplossing voor uw product of transportproces. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn