Leren plankdragers online bestellen doe je natuurlijk bij Handles and More. Dit is een webshop dit gespecialiseerd is in producten van leer. Ze hebben werkelijk een prachtig concept neergezet als het gaat om leren accessoires voor in huis, en alle artikelen van leer die ze verkopen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Je vindt er dus altijd een kleur leer die past bij jouw smaak en de inrichting in jouw huis. Allereerst kun je in de webshop van Handles and More die unieke leren plankdragers vinden die zo tof zijn om schappen in op te hangen, maar ze hebben nog veel meer producten van leer, zoals:

  • Leren handgreepjes voor aan (keuken-) kastdeurtjes
  • Leren camerariemen
  • Leren magneetlussen voor aan de koelkast of een magneetbord
  • Leren planthangers, waar je een pot in hangt
  • Leren accessoires voor aan tafel, zoals servethouders

Bovenstaand lijstje is nog lang niet compleet. Handles and More heeft zich namelijk echt gespecialiseerd in het maken van leren accessoires, en in hun webshop vind je naast leren plankdragers nog veel meer leren items die van jouw huis een instagramwaardig paleisje maken. 

Leren plankdragers als trend

Nog niet zo lang geleden bedacht iemand dat het tof zou zijn om leren banden aan de muur te hangen en er plankjes in te bevestigen om allerlei mooie dingen te etaleren. Dit zag er zo tof uit dat er waarschijnlijk een foto van op internet is beland, en zo is de trend ontstaan. Op dit moment staan pinterest en Instagram vol met beelden van leren accessoires voor in huis, zoals die leren plankdragers, en kun je dus niet meer om de trend heen. Handles and More speelt hier heel slim op in door een van de grootste aanbieders te zijn van deze trendy, leren artikelen. Wat ze heel slim doen is dat je alle producten kunt krijgen in vele kleuren. Op hun website vind je een kleurenkaart met meer dan twintig kleuren leer, daar zit vast de perfecte kleur voor bij jou in huis bij.

Je huis stylen met accessoires van leer

Als je huis wel gezellig is maar net een finishing touch mist zou je eens een kijkje moeten nemen op de website van Handles and More. Ze zijn namelijk ontzettend goed in stylen en je vind er heel veel inspirerende beelden van mooie huizen met hun leren plankdragers, handgreepjes en wanddecoratie. Het kan haast niet anders dan dat je geïnspireerd raakt om zelf ook aan de slag te gaan met alle leren items, want ze weten heel goed te laten zien hoe je alles het beste kunt stylen. De leren plankdragers bijvoorbeeld, zien er super tof uit met een houten plank erin en erbovenop wat plantjes, een mooie postkaart en wat andere accessoires. Handles and More heeft het al voor je gefotografeerd, je hoeft het alleen maar thuis na te stylen om net zo’n hip huis te krijgen als in de woonbladen. Bovendien houden ze scherp alle nieuwe trends in de gaten en spelen ze daar heel slim op in met nieuwe producten van leer. Echt een aanrader voor leren producten dus, de webshop van Handles and More. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn