Een e-sigaret kopen die je als je van plan bent te stoppen met roken. Het wordt niet aangeraden om hem aan te schaffen en te gebruiken wanneer je nooit gerookt hebt. Zoals te lezen is op de website van Dutch Vape Shop (waar je zo’n e-sigaret kunt kopen) is het de ideale vervanging voor die echte sigaret. Het is namelijk stukken minder slecht voor je gezondheid dan echt roken, en daarom stappen tegenwoordig steeds meer mensen over op een dergelijke elektrische sigaret. Het grote verschil zit hem in de manier waarop je hem rookt. Bij het roken van normale sigaretten adem je namelijk de rook in, vandaar dat het ‘roken’ wordt genoemd. Een elektrische sigaret echter, geeft geen rook af maar damp, en daarom wordt het ook wel ‘dampen’ genoemd. Doordat je geen rook inademt maar waterdamp is het dus stukken minder slecht voor je gezondheid. Maar als je nog nooit gerookt hebt is het niet aan te raden om ermee te beginnen omdat ook elektrisch roken natuurlijk (al dan niet veel kleinere) risico’s met zich meebrengt voor de gezondheid. Maargoed, snoepgoed en hamburgers doen dat ook, vandaar dat nog steeds heel veel mensen besluiten om af en toe elektrisch te gaan roken. Een e-sigaret kopen is heel goedkoop en er zijn ontzettend veel verschillende smaakjes verkrijgbaar, waardoor het ook nog super lekker is! Als jij het ook eens wilt proberen kun je in de webshop van Dutch Vape Shop zo’n elektrische sigaret kopen, en tegelijk allerlei lekkere smaakjes e-liquid bestellen. Zo noemen ze namelijk de vloeistof die je nodig hebt om je elektrische sigaret mee te vullen.

Smaakjes voor je e-sigaret kopen

Dutch Vape Shop verkoopt zowel die elektrische sigaret als super veel verschillende smaakjes e-liquid. Je kunt al die smaakjes tegelijk met je e-sigaret kopen, en thuis proberen welke je het lekkerst vindt. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een smaak e-liquid van. Dutch Vape Shop verkoopt deze vloeistof van verschillende merken, en heeft onder andere de volgende smaakjes in hun assortiment:

  • Allerlei fruitige smaakjes, zoals aardbei, banaan of sinaasappel
  • Tabaksmaak, voor wie de ervaring op echt roken wil laten lijken
  • Zoete smaakjes zoals appeltaart of chocolade

De smaakjes e-liquid zijn onder te verdelen in sterktes. Het is dus maar net aan wat voor type e-liquid je de voorkeur geeft. In ieder geval heeft de Dutch Vape Shop een super groot assortiment e-liquids, en kun je ze gemakkelijk tegelijk met je e-sigaret kopen, zodat alles tegelijk bij je thuis bezorgd wordt.

Beginnen met elektrisch roken

Als je een e-sigaret wilt kopen om te beginnen met e-smoken dan kun je dat het beste bij Dutch Vape Shop doen. Daarom verkopen ze namelijk handige starterskit voor de beginnende damper. Er staat een duidelijke uitleg bij zodat je precies weet wat je moet doen. Die startersset met e-sigaret kopen is heel slim als je een beginner bent op het gebied van elektrisch roken, want niet alle e-sigaretten zijn geschikt voor beginners. Je zult eerst moeten wennen aan de manier van dampen voordat je de zwaardere modellen kunt gaan gebruiken. Pas als je het dampen onder de knie hebt kun je overstappen op een zwaarder model, hoewel ook de lichtere e-sigaretten natuurlijk prima zijn om permanent te gebruiken. Bovendien zijn ze net iets minder slecht voor je, waardoor veel mensen ervoor kiezen om deze te blijven gebruiken. 

https://www.dutchvapeshop.nl/e-sigaretten/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn