Sinds kort woon ik in Utrecht. Ik kom oorspronkelijk uit Weert, in Limburg, maar ben een tijdje geleden naar Utrecht verhuisd. Ik studeer aan de Universiteit Utrecht, dus ik moest uiteindelijk op kamers. Omdat ik dus als student niet ontzettend veel geld heb, ben ik op zoek naar een goedkope kapper in Utrecht. Eentje die dus niet al te duur is, maar mij wel van een goede en professionele knipbeurt kan voorzien. Ik ben dus op zoek naar een goede, maar goedkope kapper in Utrecht. 

Kapsalon Deal, voor als je op zoek bent naar een goedkope kapper in Utrecht 

Omdat het erg ver reizen is van Utrecht naar Limburg, kan ik niet elk weekend terug naar mijn ouders. Op zich is dat niet zo erg, want ik vermaak me in Utrecht prima. Het is een ontzettend grote stad waar genoeg te beleven valt, in vergelijking met mijn geboortestad Weert. Ik kan hier goed uitgaan en ook aan restaurantjes, winkels en buitenactiviteiten geen gebrek. Ik heb hier veel vrienden gemaakt waar ik vaak gezellig wat mee ga drinken of mee uit eten ga. Ik heb hier ook een sportschool gevonden waar ik graag met mijn vriendinnen ga fitnessen. Het enige wat nog ontbreekt is een goede kapper. Ik ben dus op zoek naar een goedkope kapper in Utrecht, want als student heb ik nou eenmaal niet zoveel geld. Nu dacht ik dat een goedkope kapper in Utrecht niet zo moeilijk te vinden is, maar helaas is niets minder waar. Ik ben namelijk eerder bij een goedkope kapper in Utrecht geweest, maar daar vond ik het resultaat uiteindelijk toch een beetje tegenvallen. Daarom was ik op zoek naar een nieuwe goedkope kapper in Utrecht die naast goedkoop ook nog eens goed is. Via een van mijn huisgenoten ben ik bij Kapsalon Deal terecht gekomen. Kapsalon Deal is een goedkope kapsalon, die daarnaast volgens haar ook nog eens ontzettend goed is. Ik besloot eens een kijkje te nemen op hun website. Via haarstudio-utrecht.nl zag ik dat ze inderdaad erg goedkoop zijn, maar ook professioneel. Zo kan ik bij Kapsalon Deal terecht voor: 

  • Knippen  
  • Wassen 
  • Drogen 
  • Stylen 
  • Kleuren 
  • Permanent 
  • Watergolf 

De site zag er veelbelovend uit, dus ik besloot om eens een kijkje te nemen. Kapsalon Deal bevindt zich aan de Doornburglaan. Dit is gelukkig niet ver bij mijn studentenhuis vandaan. Ik liep er naar binnen en voelde me er al direct thuis. Er hangt een fijne sfeer en de kappers zijn erg gezellig. Wat ik aan Kapsalon Dean zo fijn vind, is dat ik er zonder afspraak terecht kan. Ik kan gewoon binnen wandelen en dan vertellen ze mij exact hoe lang het nog duurt voordat ik aan de beurt ben. Mocht ik dus tussendoor ergens een keer tijd hebben, kan ik er gewoon terecht zonder afspraak. 

Loop binnen zonder afspraak 

Ik ben dus bij Kapsalon Deal naar binnen gelopen en werd na tien minuten wachten meteen geholpen. Mijn knipbeurt duurde niet lang en ik was ontzettend blij met het resultaat. Ik liep de kapsalon uit met precies het kapsel dat ik wilde hebben. Als je dus een goedkope kapper in Utrecht zoekt, dan raad ik Kapsalon Deal zeker aan. Ze zijn niet alleen ontzettend goed en goedkoop, maar je kunt er ook nog eens gewoon binnen lopen zonder afspraak. Ideaal dus voor een student als ik. Ik heb er ook een aantal stylingproducten en verzorgingsproducten mee kunnen krijgen voor een lage prijs. Ik ga dus nooit meer naar een andere kapper dan Kapsalon Deal. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn