Voor basisscholen en ook middelbare scholen komt het zo nu en dan voor dat leerkrachten een schoolcadeau voor leerlingen moeten bedenken en aanschaffen. Met een beperkt budget een geschikt cadeautje vinden voor zo een grote groep kinderen kan vrij lastig zijn. Ook ik ben werkzaam als een docent en moet vrij regelmatig een goed schoolcadeau bedenken voor de groepen die ik lesgeef. Vooral in het begin vond ik het bijzonder lastig om iets te bedenken. Wat kun je kopen dat voor alle leerlingen leuk, maar tegelijkertijd niet te duur is? Ik heb de eerste keren vele winkels afgelopen en iedere keer moest ik erg lang nadenken voor ik een idee had. Tegenwoordig heb ik gelukkig een bijzonder efficiënte methode gevonden voor een geschikt schoolcadeau voor iedereen vinden en sindsdien ben ik binnen korte tijd klaar. Door online te bestellen in een winkel speciaal voor leuke en voordelige presentjes ben ik weinig tijd en moeite kwijt. Bovendien hoef ik niet naar een winkel te reizen om de cadeaus uit te zoeken en vervolgens mee te sjouwen naar huis. Dankzij de website De Speelgoedfamilie.nl kan ik tegenwoordig snel iets vinden en het wordt zelfs thuisbezorgd. Makkelijker dan dat kan het niet.

Ideeën opdoen voor een leuk schoolcadeau

Toen ik voor het eerste de website van De SpeelgoedFamilie bezocht, merkte ik direct hoe groot en veelzijdig het aanbod is. Er zijn bijzonder veel verschillende categorieën om uit te kiezen, waardoor er voor iedereen wel een goede optie tussen zit. Ter illustratie zijn de volgende categorieën allemaal te vinden op de site:

  • Poppen en knuffels
  • Spellen en puzzels
  • Kleine cadeaus
  • Baby en peuter

Naast bovenstaande voorbeelden zul je nog veel meer soorten cadeaus tegenkomen op de website. Het is dan ook de ideale plek om inspiratie op te doen; voor welke gelegenheid je ook op zoek bent. Voor een schoolcadeau raad ik zeer aan om bij de kleine cadeautjes te kijken. Hier kun je zeker iets vinden voor je leerlingen. Je zult je verbazen over hoe laag de prijzen zijn en hoeveel keuzemogelijkheden je hebt. Ieder jaar weer kan ik hier snel en voordelig een geschikt schoolcadeau voor mijn groep vinden. Met de handige zoekfilters kan ik het aanbod aanpassen aan mijn wensen of aan een thema dat ik bedacht heb. Daarnaast stel ik van tevoren altijd de prijs af aan het beschikbare budget. Zo weet ik zeker dat ik altijd goed zit.

Volledige service en compleet assortiment

In De SpeelgoedFamilie.nl vind je een zeer volledig bedrijf. Zowel over de geleverde service als de producten ben ik iedere keer zeer te spreken. Zo kun je bijvoorbeeld direct contact krijgen als je vragen hebt over een schoolcadeau of ander soort geschenk. Van maandag tot en met vrijdag is het mogelijk om iemand aan de lijn te krijgen tussen 9 uur ’s ochtends en 17 uur ’s avonds. Daarnaast zijn er echter ook andere contactmethodes als de live chat via Facebook en de mail. Je krijgt altijd snel contact en ook snel antwoord op je bericht. Met de vriendelijke hulp van de medewerkers heb je jouw gewenste schoolcadeau binnen korte tijd gevonden. Vervolgens kun je binnen enkele minuten de bestelling doen en ben je voor je het weet klaar. Vanaf € 40 worden verzendingen al gratis bezorgd. Met schoolcadeaus zit je algauw aan dit bedrag. Als extra service krijg je ook een track en trace code zodat je jouw pakketje zelf kunt volgen. Bij dit bedrijf word je van begin tot eind dus volledig geholpen. Kijk direct op de website of neem contact op en bestel de leukste cadeaus online.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn