Een van de meest lastige dingen die ik ervaar tijdens het runnen van een eigen bedrijf, is het vinden van nieuw personeel. Wanneer ik namelijk weer nieuwe mensen moet hebben, weet ik vaak niet waar ik deze moet zoeken omdat ik steeds weer tot de conclusie moet komen dat de wegen die ik bewandel, niet de juiste zijn. Ik heb onlangs weer een nieuwe ict’r moeten aannemen en ik zag de bui alweer hangen. Ik had geen idee waar ik precies moest zijn en ik ben daarom gaan kijken of ik een kantoor kon vinden dat mij kon helpen met de werving en selectie van ict-personeel. Ik wilde namelijk graag met de juiste mensen aan de slag gaan maar ik wist ook dat wanneer ik ze zelf zou moeten zoeken, ik ze niet zou vinden. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om iemand te vinden die de werving en selectie van ict mensen op zich kon nemen. Ik wilde graag met mensen werken die veel ervaring hadden met de werving en selectie van ict personeel want ik had een aantal zeer specifiek opgeleide mensen nodig. Ik ben daarom gaan kijken wie ik het beste in de arm kon nemen wanneer ik graag de werving en selectie van ict personeel wilde uitbesteden en toen ik online ging kijken naar de mogelijkheden, heb ik gezien dat ik het beste een keer naar de site van aatop-ict.nl kon gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die de werving en selectie van ict graag willen uitbesteden en het leek mij goed om een keer contact op te nemen met deze mensen. Ik heb toen eerst even een mailtje gestuurd met daarin mijn wensen omtrent de werving en selectie van ict personeel en ik heb toen gehoord dat zij mij even zouden bellen om mijn wensen door te nemen. Ik ben daarom blij dat ik deze mensen benaderd heb omdat ik gemerkt heb dat zij hun werk heel serieus nemen en dat men er hier alles aan doet om de perfecte kandidaat te vinden voor je bedrijf.

Wilt u ook de werving en selectie van ict personeel uitbesteden?

Mocht u de werving en selectie van ict personeel ook willen uitbesteden, dan kunt u even contact opnemen met deze mensen. Het is mijn ervaring dat deze mensen geen wens te gek vinden en dat zij een netwerk hebben waar altijd wel een gekwalificeerde kandidaat in te vinden is. Ik ben daarom blij dat ik deze experts benaderd heb voor de werving en selectie van ict personeel voor mijn bedrijf omdat ik dankzij deze mensen echte toppers heb leren kennen.

Wilt u een keer een afspraak maken?

Mocht u graag een keer een afspraak willen maken met deze mensen dan kunt u:

  • Even naar de site aatop-ict.nl surfen
  • Bekijken wat deze mensen voor u kunnen betekenen
  • Een keer contact opnemen om te horen hoe men voor u aan de slag kan gaan

Ik ben blij dat ik dankzij dit kantoor een geweldige medewerker gevonden heb.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn