Ik wist heel weinig van verslavingszorg af. Ik was er niet zo mee bezig en ik ging dan ook lekker mijn gang. Ik hield van het goede leven en daar hoorde drank en drugs bij. Soms op een feestje vond ik het heerlijk om uit mijn dak te gaan. En vervolgens ging ik gewoon weer aan het werk. Totdat iemand mij er ineens op attendeerde dat ik wellicht iets zou hebben aan verslavingszorg. Ik kon mijn oren niet geloven, dat was toch niet voor mij? Ik had toch alles onder controle? En toen ineens realiseerde ik me dat ze gelijk had. Ik ging in mijn gedachten terug naar de afgelopen jaren en zag dat er wel een en ander veranderd was. In het begin gebruikte ik drugs voor een keer leuk op een feestje. Maar langzaamaan gebruikte ik het steeds iets vaker. En niet meer alleen voor de lol, op een gegeven moment gebruikte ik het ook om meer energie te hebben, om wakker te blijven, meer energie te hebben op je werk. En ongemerkt sluipt het er steeds meer in. En dan ben je verslaafd. Kun je eigenlijk niet meer zonder, hoe zeer je jezelf ook wijs maakt dat je niet verslaafd bent, dat je alles nog onder controle hebt.

Ga naar Solutions Center voor de beste verslavingszorg

Toen in het begin mensen naar me toe kwamen met verhalen over verslavingszorg, wilde ik er niets van weten. Ondanks dat ik diep van binnen wist dat het nodig was, vond ik het heel moeilijk om te accepteren dat ik verslavingszorg nodig had. Dat vond ik een lastig proces, maar er is veel gebeurd en uiteindelijk heb ik geaccepteerd dat verslavingszorg echt nodig was en dat ik het zelf niet zou kunnen. Via een vriendin kwam ik terecht op de site van Solutions Center. Ik heb online eerst de zelftest gedaan en toen besloot ik echt hulp te gaan zoeken. Op de site kun je bijvoorbeeld verhalen van anderen lezen over hun verslaving en verslavingszorg, dat zorgde bij mij voor herkenning en dat gaf me kracht. Ik vond het heel moeilijk maar ik heb me aangemeld voor een intakegesprek en toen is het balletje gaan rollen. Ik ging naar een diagnostisch centrum en kliniek. Vervolgens volgde er nog een nazorg traject. En inmiddels kan ik vol trots melden dat ik al ruim twee jaar clean ben.

Zoek snel hulp om van je verslaving af te komen

Als je ook verslavingszorg nodig hebt, kan ik je sterk aanraden om naar Solutions Center te gaan. De hulp die je hier kunt krijgen is echt geweldig. Ondanks dat het een verschrikkelijk moeilijk proces is, kan ik zeggen dat ik het op geen andere plek had willen doen. Er zijn veel mogelijkheden en ze doen er alles aan om het voor jou persoonlijk zo goed mogelijk te begeleiden. Er zijn geen lange wachtlijsten en de hele familie wordt erin betrokken. Ze gaan dieper kijken naar je situatie dan alleen je verslaving, dat maakt het lastig maar wel effectief. Je kunt bij Solutions-center.nl voor allerlei vormen van verslavingszorg terecht:

  • Alcoholverslaving
  • Drugsverslaving
  • Gokverslaving

Je kunt altijd contact opnemen met een van de professionele medewerkers voor vrijblijvend advies. Het kan nooit kwaad om je in te lezen en als je ook maar het vermoeden hebt dat er sprake is van een verslaving wil ik je dringend vragen om hulp te zoeken. Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk dit is, maar ik kan je vertellen dat het echt voelt als een bevrijding en dat gun ik iedereen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn