Heb jij de laatste tijd veel last van wespen rondom jouw woning? Dan is de kans groot dat er een nest zit! Het wespennest verwijderen is dan het verstandigste dat je kunt doen. Natuurlijk is het zo dat de wesp een nuttig dier is, het ruimt immers afgevallen fruit op en ook andere etensresten die bijvoorbeeld door mensen op de grond gegooid zijn. Dat is erg praktisch van ze. Maar tegelijkertijd is het ook zo dat ze erg vervelend kunnen zijn en dat is ook de reden dat je altijd een wespennest verwijderen moet dat dicht in de buurt van jouw huis zit. De wesp maakt immers geen onderscheid tussen voedsel dat jij nog op wilt eten en wat al weggegooid is. En ook in een glas drinken mogen ze graag kruipen als dit maar enigszins zoetig is. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren, als je het diertje per ongeluk in je mond krijgt. En ook als je niet buiten wilt eten of drinken, kunnen ze erg vervelend zijn. Eén onverwachte beweging en je wordt immers gestoken. Een dergelijke steek is erg pijnlijk en kan zelfs gevaarlijk zijn als je allergisch bent. Een wespennest verwijderen is daarom altijd aan te raden.

Horeca en wespennest verwijderen

Niet alleen in de buurt van woningen is een wespennest verwijderen raadzaam, ook in de buurt van een horecagelegenheid wil je deze natuurlijk niet hebben. Niemand zit er immers op te wachten om op het terras steeds last van deze beestjes te hebben, dan zit je echt niet meer lekker een hapje en drankje te doen. Ook kunnen ze natuurlijk naar binnen vliegen en daar voor overlast zorgen. Wil jij niet al je gast of klanten kwijtraken, dan is het wespennest verwijderen de enige optie. Dat is immers de enige manier om ervoor te zorgen dat je niet meer heel zwermen van deze ongenode gastjes bij jouw horecabedrijf hebt zitten. En niet alleen daar is dit vervelend, maar ook winkeliers zullen niet blij zijn met een nest bij hen in de buurt, evenmin als andere bedrijven. Als er nesten in de bewoonde wereld zitten, dan levert dit eigenlijk altijd problemen en overlast op en is het wespennest verwijderen eigenlijk de enige goede optie.

Nooit zelf aan de slag gaan!

Maar ga nooit zelf aan de slag met het wespennest verwijderen! Jij beschikt immers niet over de juiste materialen hiervoor en dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. Je weet niet goed waar je mee bezig bent en dit is echt gevaarlijk. De meeste mensen zullen wel eens één boze wesp gezien hebben, moet jij je eens voorstellen wat er gebeurt als je een heel volk boos maakt! Ze zullen echt zonder genade achter je aan gaan en je flink steken. Dit is echt geen pretje en kan voor je gezondheid zelfs erg gevaarlijk zijn! Daarom moet je het wespennest verwijderen dus altijd uitbesteden aan een expert op dit gebied. Die heeft beschermende kleding tot zijn beschikking, beschikt over de juiste materialen en heeft bovendien kennis van zaken. Dit geeft de grootste garantie dat de verwijdering op een effectieve en veilige manier gebeurt. De vraag is dan natuurlijk nog wel, waar vind je bij jou in de buurt nu een dergelijke expert? Die kun je heel snel inschakelen via Beestjes Kwijt. Je hoeft hen enkel maar te bellen en zij regelen het verder. Groot voordeel van hen is dat zij:

  • contacten hebben met lokale bestrijders in het hele land
  • 24 uur per dag voor je klaarstaan voor noodgevallen
  • seizoensgarantie bieden

Is een wespennest verwijderen bij jou noodzakelijk? Bel dan dus even naar Beestjes Kwijt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn