Wij hebben besloten om een pop-up winkel te beginnen. Wij hebben namelijk een groot bedrijf dat altijd voor buitenlandse klanten producten maakt, maar wij kunnen niet altijd alles kwijt. Wij hebben daarom gekeken hoe wij iets met onze niet verkochte voorraden konden doen en het leek ons goed om te kijken of wij her en der een pop-up winkel konden beginnen. Wij hebben toen gekeken hoe wij dit konen vormgeven en wij moesten eerst toestemming hebben van de gemeente om her en der winkels neer te zetten. Wij hebben toen gekeken of wij een bedrijf konden vinden dat gespecialiseerd was in utiliteitsbouw en wij hebben toen lang gezocht om de juiste mensen te vinden. Wij wilden namelijk gebruikmaken van utiliteitsbouw dat ook weer verplaatst kon worden. Dat vraagt om een bijzondere manier van bouwen en dus moesten wij iemand hebben die veel ervaring had met utiliteitsbouw. Wij hebben toen goed gezocht en wij hebben gemerkt dat wij het beste naar de site van wilmink-oosterveld.nl konden gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die graag utiliteitsbouw willen laten plaatsen en dus hebben wij de site van dit bedrijf even grondig doorgenomen. Ik kan u zeggen dat ik enthousiast werd van de mogelijkheden die ik hier vond. Deze mensen hebben heel veel opties te bieden en het was voor ons daarom een lust voor het oog om te lezen wat deze mensen allemaal gedaan hadden op het gebied van utiliteitsbouw en wat zij dus ook voor ons konden doen. Ik kan u zeggen dat wij gelijk even contact opgenomen hebben met deze specialisten om te horen of zij onze utiliteitsbouw ook konden verzorgen. Wij kregen te horen dat wij meer dan welkom waren om een keer met hen het gesprek aan te gaan zodat wij de wensen omtrent onze utiliteitsbouw op tafel konden leggen. Ik ben daarom blij dat ik deze mensen benaderd heb want ik denk niet dat wij anders zo goed geslaagd zouden zijn. Deze firma heeft ons heel goede utiliteitsbouw kunnen leveren en wij kijken met een heel goed gevoel terug op de samenwerking. 

Onze utiliteitsbouw is heel goed gelukt

Wij zijn heel blij dat wij onze utiliteitsbouw hebben laten verzorgen door de mensen van Wilmink Oosterrveld. Deze mensen hebben heel veel ervaring op het gebied van utiliteitsbouw en wij hebben nu een aantal heel mooie winkels kunnen plaatsen. Wij merken dat wij veel klanten trekken en ik ben daarom blij dat wij dit plan bedacht hebben, en dankzij de utiliteitsbouw van Wilmink-Oosteveld.nl dit plan ook zo goed hebben kunnen uitvoeren. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden die deze firma u te bieden heeft, dan kunt u:

  • Even naar de site van wilmink-oosterveld.nl surfen 
  • Bekijken wat deze mensen u alleman te bieden hebben 
  • Een afspraak maken om uw wensen een keer door te nemen 

ik hoop dat u hier goed geholpen kunt worden. U zult zien dat deze mensen heel goed met u mee kunnen denken over hoe u een goed project kunt neerzetten.                                      

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn