Toen wij een aantal jaar geleden onze orthodontiepraktijk geopend hebben, merkten wij dat veel mensen graag door ons behandeld wilden worden. Dat was heel prettig om te merken omdat dit ons een stevige basis gaf. Wij hebben in de loop der jaren een mooi klantenbestand weten op te bouwen en wij zijn daarom altijd bezig met de verbetering van onze service om deze klanten aan ons te binden. Wij zijn onlangs overgestapt op het gebruik van carriere slx brackets. Deze carriere slx brackets hadden wij een keer gezien op een beurs voor orthodontisten. Wij hadden altijd problemen met onze oude brackets en het was voor ons dan ook een welkome aanvulling op ons aanbod toen wij deze nieuwe carriere slx brackets zagen. Wij hebben op dat moment echter niet gekeken waar wij deze carriere slx brackets zouden kunnen bestellen en dat was niet heel handig. Gelukkig kun je tegenwoordig op het internet alles vinden en dus zijn wij later een keer gaan kijken waar wij deze carriere slx brackets zouden kunnen vinden. Wij hebben even gegoogeld en toen kwamen wij al heel snel terecht op de site van ortho-company.nl terecht. Deze site is een waar walhalla voor mensen die in onze sector werkzaam zijn. Het is namelijk voor ons niet altijd eenvoudig om te weten waar je moet zijn om de juiste materialen te kopen. Dat klinkt misschien als een minimaal probleem, maar wanneer je niet met de juiste materialen werkt, kan dat aanzienlijke invloed hebben op het eindresultaat bij de klant. Vandaar dat wij heel blij zijn dat wij de site van ortho-company.nl hebben gevonden want sinds wij hier onze producten bestellen, bereiken wij heel veel betere resultaten. 

Met deze carriere slx brackets kunnen wij preciezer werken 

Voor de leek is het misschien allemaal niet meteen zichtbaar, maar voor ons als orthodontisten, is het belangrijk dat wij altijd uitermate nauwkeurige resultaten bereiken. Vandaar dat wij het ook heel prettig vinden om met carriere slx brackets te kunnen werken. Met deze carriere slx brackets heb je namelijk veel meer grip op de tand. Dat is van groot belang om een goed resultaat neer te zetten. Wanneer je namelijk de tand goed weet te sturen, kun je hem in alle mogelijke posities positioneren. Dat zorgt ervoor dat zelfs de meest scheve tanden weer recht kunnen worden gezet. Wij zijn dan ook heel blij met onze keus om met de producten van ortho-company te gaan werken. Dit bedrijf levert kwaliteit voor een lage prijs en dat is precies waar je als professional van droomt. 

Wij zijn zeer tevreden over deze site

Wij hebben nu al heel vaak bestellingen geplaatst via deze site en wij hebben onze carriere slx brackets altijd heel snel in huis. Wij kunnen dan ook zeggen dat:

  • Wij heel tevreden zijn over deze site 
  • Wij hier altijd heel goede producten kunnen kopen 
  • Wij hier altijd voor een heel goede prijs geholpen worden 

Mocht u nog niet op ortho-company.com hebben kunnen kijken, dan raad ik u aan om dit alsnog snel even te komen doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn