Onze school wilde een aantal maanden geleden graag een groot feest gaan geven. Wij doen dit eens in de twee jaar en de leerlingen vinden dit altijd heel erg leuk. Vandaar dat wij kosten noch moeiten besparen om er een topfeest van te maken en vandaar dat wij ook deze keer weer het beste van het beste geboekt hebben. Wij willen namelijk altijd graag een goede dj inschakelen. Tijdens het vorige feest hadden wij een heel goede artiest weten te vinden en het was daarom ook moeilijk om dit jaar weer iemand van zo’n hoog kaliber te vinden. Gelukkig lieten wij ons niet meteen al bang praten en wij zijn daarom meteen gaan kijken of wij ergens een goede vakman konden vinden. Dit bleek het geval te zijn. Wij gingen op het internet op zoek naar een goede dj in Gouda en toen kwamen wij op diverse interessante sites terecht. Hier zagen wij dat je voor een heel goede prijs een goede dj in Gouda kunt inschakelen. Wij wilden voor onze leerlingen echter niet zomaar genoegen nemen met de eerste de beste. Wij wilden er zeker van zijn dat wij een dj in Gouda inhuurden die aan kon voelen wat de leerlingen leuk zouden vinden. Vandaar dat wij goed gekeken hebben naar wat wij allemaal konden vinden en zo hebben wij uiteindelijk besloten dat de site Superfuif.com voor ons het meest interessant was. Hier lazen wij namelijk dat deze dj in Gouda alles kon bieden waar wij naar op zoek waren. Zo kunnen deze mensen je bijvoorbeeld heel veel werk uit handen nemen doordat zij zelf al hun apparatuur meenemen. Dat is ideaal want wij hebben verder weinig verstand van zaken dus is het goed dat wij de voorbereiding niet op ons hoefden te nemen. Wij wilden daarom graag met deze dj in Gouda in zee gaan.

Deze dj in Gouda bezorgde ons echt een topfuif!

Toen wij even contact opnamen met deze dj in Gouda, werden wij meteen heel vriendelijk te woord gestaan. In eerste instantie kon deze dj in Gouda niet komen op de dag die wij in gedachten hadden, maar omdat hij dit zo’n leuke klus vond, heeft hij zijn afspraken voor die dag weten te verzetten. Dat hebben wij zeer op prijs gesteld en wij waren dan ook meteen heel blij met deze vakman. Wij hebben gekeken of hij posters had zodat wij deze dj in Gouda op onze school al een beetje konden aankondigen. Dat was het geval en wij hebben dan ook snel zijn affiches op onze school opgehangen. Wij konden zo uitkijken op een ontzettend gezellig feest en wij waren heel erg blij dat wij deze professional hadden ingeschakeld. Wij hadden namelijk nauwelijks werk van de voorbereidingen, deze dj in Gouda nam zelf al zijn muziek mee en bovendien wist hij heel goed wat de leerlingen leuk vonden. Dat vonden wij een hele prestatie en wij zijn daarom zeer in onze sas met de keus voor deze goede artiest.

Wij kijken terug op een topfeest!

Wij hebben ons feest inmiddels weer achter de rug en de leerlingen praten er weken later nog steeds over. Het feest was een zeer groot succes en wij zijn heel blij dat wij deze man hebben ingeschakeld. Kortom:

  • wij konden hier een heel goede dj boeken
  • wij hoefden niets te regelen qua voorbereiding
  • wij zijn voor een heel goede prijs geholpen
  • onze leerlingen hebben een topfuif gehad

Kijk voor meer informatie even op Superfuif om te zien of deze dj ook iets voor uw feest is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn