Op ons kinderdagverblijf willen we de kinderen graag zo goed mogelijk voorbereiden op hun participatie in de maatschappij waarin we leven. Dat betekent dat wij voldoende aandacht schenken aan allerlei maatschappelijke kwesties, maar ook dat wij hen wegwijs maken in de meest basale dingen die een kind moet weten. Zo hebben wij altijd veel aandacht voor het verkeer. Ons kinderdagverblijf staat namelijk midden in de stad en dat betekent dat onze kinderen allemaal al op heel jonge leeftijd met druk verkeer te maken krijgen. Vandaar dat wij proberen om onze kinderen spelenderwijs bekend te maken met de regels die in het verkeer gelden. Dat doen wij aan de hand van bijvoorbeeld verkeerslicht speelgoed. Wanneer kinderen dit verkeerslicht speelgoed zien, worden zij automatisch uitgedaagd om te ontdekken wat dit verkeerslicht speelgoed is. Zij kennen dit namelijk wel van wanneer zij met hun ouders / verzorgers in de wagen zitten en zij vinden het daarom leuk om zelf de controle te hebben over verkeerslicht speelgoed. Dit verkeerslicht speelgoed hebben wij weten aan te schaffen via de site Paulspeelgoed. Deze site hebben wij geadviseerd gekregen door onze lokale overheid. Wij hadden namelijk geïnformeerd of er ook mogelijkheden waren om een project bij ons te komen doen waarin we de kinderen zouden leren over wat er allemaal mogelijk is in het verkeer. Wij hebben toen te horen gekregen dat wij een verkeerspakket zouden kunnen bestellen via Paulspeelgoed.nl. Er wordt weliswaar in de titel van de site gesuggereerd dat het hier gaat over speelgoed, maar eigenlijk is het nog veel meer dan alleen dat. Het is namelijk ook nog eens zo dat deze winkel goederen aanbiedt waardoor kinderen op heel leuke wijze in aanraking kunnen komen met het verkeer en de regels die daar gelden. Vandaar dat het interessant is om een keer te komen kijken wat u hier allemaal op deze site kunt krijgen. Zeker wanneer u uw kinderen op een leuke wijze bekend wilt maken met de verkeersregels, dan is Paulspeelgoed.nl een echte aanrader!

Dit verkeerslicht speelgoed leert kinderen wat een stoplicht is

Wanneer u via de site van Paulspeelgoed.nl een verkeerslicht speelgoed koopt, krijgt u een prachtig houten stoplicht thuis geleverd. Dit stoplicht kunt u met de hand verzetten waardoor de lichten dus ook echt van groen naar oranje en uiteindelijk naar rood gaan. Het licht is van twee kanten te benaderen, waardoor u met dit verkeerslicht speelgoed ook aan uw kind kunt laten zien dat wanneer bijvoorbeeld voetgangers het licht op groen hebben, de auto’s moeten wachten omdat hun licht op rood staat. Voor het kind wordt het verkeer op deze manier heel erg toegankelijk en het is daarom ook een aanrader om een verkeerslicht speelgoed te kopen. U zult merken dat u hierdoor heel snel aan uw kind kunt duidelijk maken hoe het verkeer werkt en welke regels er allemaal gelden. Kijk daarom snel even op de site van Paulspeelgoed.nl want hier kunt u dit verkeerslicht speelgoed namelijk vandaag nog bestellen. Wij hebben dit lange tijd geleden al gedaan en de kinderen op ons kinderdagverblijf vinden het heel erg leuk om met dit ding te spelen en zij houden zich ook keurig aan de juiste verkeersregels.

Dit speelgoed kan generaties lang mee

Wanneer u graag uw kinderen wilt voorzien van goed speelgoed, dan kunt u altijd een keer naar Paulspeelgoed.nl komen kijken. Hier kunt u namelijk:

  • speelgoed vinden om kinderen de verkeersregels bij te brengen
  • attributen vinden om verkeerssituaties na te bootsen
  • lespakketten bestellen om kinderen op de hoogte te brengen van de verkeersregels

Kijk vandaag nog even op Paulspeelgoed.nl om te zien wat u hier allemaal zou willen bestellen.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn