Wanneer u de verantwoordelijkheid heeft over de zorg voor andere mensen, dan bent u verplicht om te zorgen dat de waterleidingen in uw bedrijf of voorziening, vrij zijn van bacteriën. Wanneer u dit graag zeker wilt weten, raden wij u aan om een keer naar onze site te komen kijken. Wij kunnen u namelijk helpen wanneer het gaat over legionella preventie. Wij zijn al sinds jaar en dag gespecialiseerd in legionella preventie en wij weten precies wat wij moeten doen om te zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Mocht u daarom momenteel even een paar minuten tijd over hebben, dan nodigen wij u uit om even naar onze site te komen kijken. Op hollandbuilding.nl kunt u zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij helpen al heel lang heel veel mensen met hun legionella preventie en wij hebben daar nog nooit klachten over gekregen. Wij zorgen er altijd voor dat onze mensen regelmatig bij u langskomen om te zorgen dat al uw leidingen weer schoon zijn. Sterker nog; wij zorgen er altijd voor dat ze niet eens besmet kunnen raken. Wij hebben altijd geavanceerde apparatuur bij ons waarmee wij goed in de gaten kunnen houden of u een risico loopt. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij meteen alles uit de kast trekken om ervoor te zorgen dat het probleem uit de wereld geholpen wordt. Mocht dit alles u aanspreken, dan hopen wij u snel een keer op onze site te mogen ontvangen. Het adres van onze site is hollandbuilding. Hier kunt u lezen hoe wij op het gebied van legionella preventie doorgaans te werk gaan. 

Met onze legionella preventie bent u altijd veilig

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf en dat betekent dat wanneer u ons inschakelt voor uw legionella preventie, wij alles op alles zullen zetten om ervoor te zorgen dat u altijd goed drinkwater kunt aanbieden. Het is voor bijvoorbeeld oude mensen van groot belang om te voorkomen dat er legionella in uw leidingen kan ontstaan. Dit kan voor kwetsbare mensen dodelijk zijn en vandaar dat wij u willen vragen om gebruik te komen maken van onze legionella preventie. Wij zullen dan bij u langskomen om de situatie in kaart te brengen. Vervolgens zullen wij er alles aan doen om een goed plan te maken. Aan de hand van dit plan verlenen wij u dan onze diensten op het vlak van legionella preventie. Dit doen wij altijd voor een goede prijs omdat wij er niet zijn om u op kosten te jagen, maar om u zo goed mogelijk te helpen. Kijk daarom even op onze site om te zien hoe wij u kunnen helpen. U kunt hier ook terecht voor onze contactgegevens. 

Wij kunnen nog veel meer voor u betekenen

Mocht u ons niet willen inschakelen voor de legionella preventie, dan kunt u ook voor tal van andere diensten bij ons terecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze:

  • Fijnstofmetingen?
  • service op het vlak van de desinfectie van de airco?
  • luchtdebietmetingen? 

Mocht u graag met ons in zee willen gaan, dan kunt u altijd even naar onze site komen kijken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn