Bij het runnen van een bedrijf is het ook van groot belang dat de IT binnen het bedrijf goed zit. Dit is namelijk een van de meest belangrijke aspecten als we kijken naar het totaalplaatje. Een netwerkbeheerder kan hiervoor een goede oplossing zijn. Met een netwerkbeheerder heeft u namelijk altijd iemand die de techniek van binnen en van buiten kent, waardoor u niet tegen onnodige problemen aan loopt. Een netwerkbeheerder kunt u vinden bij Proud Innovations. Wij hebben de geschikte medewerkers in dienst om te kunnen opereren als uw netwerkbeheerder, waardoor u zich kunt bezighouden met de zaken die er nog meer toe doen binnen uw organisatie. Wij leggen u daarom graag uit wat wij op het gebied van een netwerkbeheerder voor u kunnen betekenen en hoe u met ons in contact komt.

Met een netwerkbeheerder bespaart u een hoop kosten

Een netwerkbeheerder kan voor de meeste mensen een enorme uitdaging zijn. Door middel van een goed netwerk kunt u echter wel zorgen voor een betere werkervaring in uw bedrijf. Zo kan iedereen zijn ding doen, zonder dat het onveilig wordt om bestanden te sturen. Ook kunt u zo het netwerk gebruiken zonder onderbrekingen van een lage internetsnelheid. Een netwerkbeheer is een professional die u deze dingen echter wel kan garanderen. Hierdoor heeft u er zelf geen omkijken meer naar, want wij nemen alle zorg voor u uit handen. Wij doen en garanderen u:

  • Uw netwerk beveiligen
  • Uw netwerk onderhouden
  • De besparing van een hoge kostenpost
  • Geen inkomsten mislopen

Naast deze netwerkbeheerder kunt u bij ons voor nog meer diensten terecht. Naast het bieden van een netwerkbeheerder kunnen wij namelijk ook voor de volledige IT migratie zorgen binnen uw bedrijf. Dit alles kan u veel kosten en moeite besparen. Al onze diensten kunnen wij u allemaal precies uitleggen wanneer u contact met ons opneemt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo weet u dat u altijd de juiste keuze maakt en kunt u direct zien wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Daarnaast zullen wij ook met u over de kosten en besparingen praten, zodat u een goed beeld heeft van de voordelen die het voor uw bedrijf zal opleveren wanneer u met ons gaat samenwerken. Het beheren van een netwerk is nog niet zo makkelijk, vandaar dat wij er zijn om het u net even iets makkelijker te maken. Zo kunt u weer ongestoord aan het werk gaan zonder zorgen om het netwerk. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en besteed uw netwerkbeheer aan ons bedrijf uit.

Onze kernwaarden zijn belangrijk voor ons

Proud Innovations is de specialist op het gebied van alles wat met IT te maken heeft. Wij hebben jarenlang ervaring en weten als geen ander tegen welke problemen u binnen de ICT kunt aanlopen. Daarom willen wij eerlijke en flexibele diensten leveren voor de mensen die het echt nodig hebben: de MKB’er. Actualisering en onderhoud kunnen hierbij worden inbegrepen, waardoor u zich volledig kunt richten op ondernemen. Wij kunnen u daarbij geheel ontzorgen, maar ook delen aan u overlaten of uw personeel trainen voor u. Bij alles wat wij doen, staan wij achter de volgende kernwaarden: toegankelijkheid, flexibiliteit, individuele aandacht en verklaarbare prijzen. Daarom kunnen wij u altijd de beste service voor de laagste prijs garanderen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan direct contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.proudinnovations.nl/. U kunt ook het contactformulier op deze website invullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn