Stel, je bent op zoek naar mooie stoelen voor aan de eettafel, maar je wilt daar liever niet teveel voor betalen. In dat geval ben je het beste af in een van de winkels van a-meubel. Daar hebben ze namelijk een super leuk en trendy assortiment, maar bieden ze je altijd hoge kortingen. Doordat ze maar liefst 6 vestigingen hebben (verdeeld over heel Nederland) kunnen ze deze collecties groot inkopen en daar profiteer jij als consument van doordat ze permanent korting geven. Op stoelen bijvoorbeeld, beginnen de kortingen meestal zo rond de 30% en ze kunnen oplopen tot maar liefst 60%. Dat scheelt echt ontzettend veel met de oorspronkelijke prijs, en zo kun je dus voor een heel zacht prijsje meerdere nieuwe stoelen voor aan de eettafel kopen. Of een fijn lounge exemplaar voor in de woonkamer, dat kan natuurlijk ook. Ze verkopen bij a-meubel namelijk veel meer meubels dan enkel eetkamerstoelen. Denk maar eens aan:

  • Bankstellen, hoekbanken en fauteuils
  • Eettafels in allerlei maten
  • Mooie kleden en tapijten
  • Salontafels, tv-meubels en bijzettafeltjes

Je kunt in de winkels van a-meubel terecht voor een geheel nieuwe inrichting van je huis. Van grote meubels die de basis bepalen tot accessoires die de ruimte sfeer geven en gezellig maken. Ze verkopen er namelijk ook allerlei mooie accessoires en sfeermakers, zoals wanddecoratie, vazen en kandelaars. Daarmee maak jij de inrichting af en wordt je huis echt een thuis.

Goedkope stoelen online kopen

Het grote voordeel aan de keten a-meubel is dat ze maar liefst zes winkels hebben, verdeeld over heel Nederland. Er zit er dus altijd wel eentje bij jou in de buurt. Maar als jij liever online winkelt hebben we ook goed nieuws. a-meubel heeft namelijk ook een overzichtelijke webshop. Daarom shop je precies dezelfde collectie als je in de winkels kunt kopen, en uiteraard voor dezelfde, super lage prijzen. Het enige nadeel van in hun webshop winkelen is dat je niet kunt proefzitten op de stoelen en de bank die je op het oog hebt. Gelukkig hebben ze enkel meubels van hele goede kwaliteit in hun assortiment, en is er nog nooit iemand geweest die achteraf vond dat hun nieuwe stoel of bank niet comfortabel zat. Wat dat betreft hoe je je geen zorgen te maken dus. 

Een complete set meubels online kopen

Veel mensen vinden het moeilijk om tafels, stoelen en andere meubels te vinden die goed bij elkaar passen. Het kan dan ook knap lastig zijn om een gebalanceerde inrichting te kiezen, en daar hebben ze bij a-meubel een oplossing op gevonden. Je kunt er namelijk diverse sets meubels kopen, die bestaan uit zowel een tafel, een bijzettafel en bijvoorbeeld een boekenkast of dressoir. Deze meubels komen allemaal uit dezelfde serie, en zijn dus gemaakt van dezelfde kleur en hetzelfde materiaal. Op die manier heb je dus in één klap een interieur dat helemaal matcht. Zo wordt het dus wel héél makkelijk om een gezellig huis in te richten. Als je op deze manier namelijk de basis uitzoekt, dan hoef je alleen nog maar een bank, stoelen en wat accessoires te kopen en dan ben je klaar! Je huis is dan niet alleen gezellig, maar ook nog eens heel gebalanceerd ingericht, en dat dankzij de mooie collectie meubels van a-meubel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn