Bent u vanwege verzekeringsfraude op de zwarte lijst geplaatst, maar wilt u uw cis registratie graag laten verwijderen? De advocaten van advocatenkantoor Phea helpen u graag verder! Een cis registratie houdt in dat uw personalia in het Extern Verwijzingsregister van de stichting CIS (afgekort: EVR) worden geplaatst. Deze lijst wordt ook wel de zwarte lijst genoemd. Dit heeft voor u diverse nadelen. Wanneer u uw cis registratie niet laat verwijderen kan dit ervoor zorgen dat er nauwelijks meer bedrijven zijn waarbij u een verzekering kunt afsluiten. Verder worden de premies die u betaald torenhoog en gaat dit vaak gepaard met slechte verzekeringsvoorwaarden. Echter, wanneer u niet aan de strenge voorwaarden voldoet van stichting CIS, zijn zij verplicht uw cis registratie te verwijderen. Een onterechte registratie in het EVR kan u aanvechten met behulp van de advocaten van het advocatenkantoor Phea. 

Vormen van verzekeringsfraude

Verzekeringsfraude is het opzettelijk misleiden van de verzekeraar met als doel om een verzekeringsuitkering te verkrijgen, waarop anders geen recht bestond. Bent u hier niet schuldig aan? Dan helpt advocatenkantoor Phea u verder om uw cis registratie te laten verwijderen. Er zijn vele soorten van verzekeringsfraude waarvoor u op de zwarte lijst terecht kunt komen. Een aantal van deze soorten zijn:

  • Majoreren. Wanneer u wordt beschuldigd van majoreren betekent dit dat u meer schade heeft geclaimd dan dat er daadwerkelijk geleden is. Hierdoor betaald de verzekeraar u te veel uit.
  • Fingeren. Bij fingeren doet u alsof er schade is geleden, terwijl dit eigenlijk niet zo is. Dit kan bijvoorbeeld plaatsvinden door het verdraaien van de feiten om de claim onder de dekking van de verzekering te laten vallen. 
  • Ensceneren. Onder ensceneren valt het opzettelijk veroorzaken van schade. 
  • De vragen van de verzekeraar bij de aanvraag van de verzekering opzettelijk onjuist beantwoorden. 

Er zijn dus vele manieren om geregistreerd te worden bij de stichting CIS. Echter, wanneer u niet schuldig bent aan verzekeringsfraude is het zeer verstandig om uw cis registratie te laten verwijderen om vervelende gevolgen te voorkomen. Wilt u meer informatie over de voorwaarden voor registratie in het EVR van de stichting CIS en of uw cis registratie wel of niet verwijderd kan worden? Bezoek dan de website van advocatenkantoor Phea, of neem contact op via telefoon of email. Natuurlijk kunt u het advocatenkantoor ook altijd bezoeken binnen de reguliere openingstijden.

Advocatenkantoor Phea

Advocatenkantoor Phea kan u helpen met het laten verwijderen van uw cis registratie. Dit advocatenkantoor houdt zich bezig met de juridische kant van diverse werkvelden. Zo houden de advocaten van dit kantoor zich bezig met het verzekeringsrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, huurrecht, consumentenrecht, incasso, beslagrecht en strafrecht. Phea helpt zowel particulieren als ondernemers in de strijd om het verwijderen van de cis registratie. U kunt bij advocatenkantoor Phea altijd terecht voor een vrijblijvend gesprek. Dit gesprek kunt u zien als een oriënterend kennismakingsgesprek waarin u de zaak aan onze advocaten voorlegt. Wanneer uw zaak dringend is, dus wanneer uw cis registratie snel verwijderd moet worden in verband met bijvoorbeeld het nodig afsluiten van een nieuwe verzekering, kunt u vaak nog op dezelfde dag terecht bij een advocaat die u gaat bijstaan in het juridisch geschil.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn