Ons bedrijf heeft helaas heel vaak te maken met wanbetalers. Dat is voor ons een groot probleem want wij leveren eerst wel diensten aan deze mensen en vervolgens krijgen wij er dus geen geld voor. Omdat wij wel onze mensen moeten uitbetalen, betekent dit dus doorgaans dat wij het schip ingaan wanneer wij ons geld niet krijgen. Er is ons daarom veel aan gelegen om iemand in te schakelen die zich voor ons kan inzetten om het geld alsnog uitbetaald te krijgen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een goed incassobureau in te schakelen. Wanneer wij namelijk een goed incassobureau konden vinden, zou ons dat heel veel werk uit handen kunnen nemen. Nu gaan wij namelijk zelf altijd achter onze klanten aan, maar dat kost heel veel tijd en die tijd kunnen wij beter in andere zaken steken. Wij hebben daarom onlangs gekeken of wij ergens een goed incassobureau konden vinden waar wij goed mee uit de voeten konden. Wij hebben overal gezocht naar mogelijkheden om een incassobureau te vinden waar wij meteen geholpen konden worden en op die manier kwamen wij uiteindelijk terecht bij de mensen van credifin-nederland. Deze site vonden wij heel erg interessant want de mensen van dit incassobureau hebben er alles aan gedaan om je zoveel mogelijk interessante informatie aan te bieden. Wij hebben daarom ook met veel genoegen gelezen wat de mogelijkheden van dit incassobureau allemaal waren. Voor ons was het al heel snel duidelijk dat wij graag een keer met deze mensen wilden spreken omdat wij graag wilden weten wat zij allemaal voor ons konden doen. Wij kregen een heel vriendelijke medewerker aan de lijn die ons heel goed heeft kunnen uitleggen wat wij allemaal konden verwachten en wat wij moesten doen om alles in goede banen te leiden. Voor ons was het dan ook meteen duidelijk dat wij graag met dit incassobureau samen wilden werken want wij hadden meteen in de gaten dat wanneer je deze mensen inschakelt, je spijkers met koppen kunt slaan. Dat was precies waar wij naar op zoek waren. 

Dit incassobureau heeft ons goed geholpen

Wij hebben alle gegevens van onze klanten die nooit betaalden aan dit incassobureau doorgegeven en toen is Credifin meteen aan de slag gegaan om voor ons het geld binnen te halen. Zij hadden meteen succes bij een aantal van onze klanten en dat bood ons ook meteen hoop voor de rest. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en wij hebben tachtig procent van de onbetaalde rekeningen inmiddels uitbetaald gekregen. 

Wij schakelen Credifin volgende keer weer in

Wij hebben inmiddels bijna al het geld binnen waar wij altijd heel lang op hebben gewacht en wij zijn heel blij dat wij dit bedrijf in de arm hebben genomen. Kortom:

  • Wij hebben afgerekend met onze klanten 
  • Wij zijn blij dat Credifin ons zo goed heeft geholpen 
  • Wij hopen nog lang met dit kantoor te mogen blijven samenwerken 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die dit kantoor te bieden heeft, kijk dan ook nog een keer op de site van dit bedrijf.           

Lees meer…                        

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn