Zit u erg verlegen om een sauna thuis? Vindt u het heerlijk om in de hitte uw lichaam de kans te geven om al zijn overtollige restproducten kwijt te raken, om uw poriën de kans te geven om weer te ademen maar ook om zelf te ontspannen? Geest en lichaam komen namelijk tot rust in deze stoomcabines waar de temperatuur met gemak rond de 70 graden balanceert. Deze temperatuur is afhankelijk van wat u als het ware aankunt of gewend bent. Zowel u wellicht wel weet zijn er verschillende soorten sauna’s maar die verschillen liggen voornamelijk in de temperatuur. Zo kunt u zelfs een sauna thuis laten installeren door bo-max met een temperatuur rond de 100 graden. Natuurlijk zit u op een veel koeler bankje in uw eigen sauna thuis zodat u zich niet kunt verbanden. Een stelregel is doorgaans dat u bij een des te hetere sauna, thuis of elders, des te korter erin verblijft. Dat is wellicht niet meer dan logisch maar we willen u deze kennis toch alvast meegeven zodat u straks weet wat u mag verwachten. Het is in ieder geval meer dan genoeg om een kwartiertje lekker te zweten in de cabine. U ligt daarbij doorgaans op een handdoek op een zo hoog mogelijke plek. Warmte stijgt immers en het is daarom bovenin warmer dan beneden. De laatste twee minuten brengt u vervolgens zittend door waarna u de koelte van uw badkamer of achtertuin weer instapt. Een koude douche zal vervolgens wonderen doen voor u gestel.

We helpen u graag bij uw eigen sauna thuis

Wij bieden u een keur aan producten aan voor aan of in uw huis. Dus als u wilt genieten van een sauna thuis dan raden we het vanzelfsprekend aan om eens op onze website te kijken. U kunt er een sauna thuis aanvragen, op offerte, die we als u akkoord gaat bij u in huis installeren. Uiteraard vindt u enkel producten van de hoogste kwaliteit en dus van gerenommeerde topmerken. Zo zijn wij officieel partner van KLAFS. Dit is een bekende producent van:

  • Diverse sauna’s in alle gewenste soorten en maten,
  • Stoomcabines,
  • En vele andere wellness producten.

Een sauna thuis is absoluut een realistische mogelijkheid. Hebt u een kleine kamer in huis toch altijd leegstaan? Staat een gedeelte van uw garage leeg, uw zolder of een schuurtje? Het zijn allemaal prima locaties voor een sauna thuis dus daag ons uit en laat ons weten wat u wilt. Want we werken graag voor u op maat. Het is altijd uit te breiden met een overheerlijke stoomcabine of één van de vele andere producten en accessoires. Overigens kunnen we ook grotere projecten aan zoals wellness centers.

Geniet van deze heerlijke reiniging van lichaam en geest

En dat wanneer u maar wilt. U hoeft niet langer naar een openbare plek waar u veel mensen naakt moet aanschouwen terwijl dat toch echt liever niet ziet. Dat is vanaf nu allemaal verleden tijd. Ga met uw eigen partner of alleen naar de sauna thuis en geniet. Spring erna onder de koude douche of in uw eigen zwembad. Smaakt dit naar meer? Kijk dan snel op onze website en neem gerust even contact op als u nog vragen hebt. We staan vanzelfsprekend via de telefoon en via de mail klaar om al uw prangende vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. U kunt ook om een afspraak vragen hier bij ons in Sint-Oedenrode. Of vraag even een brochure samen met een offerte aan! U ziet namelijk nog nergens aan vast. Kijkt u ook eens op bo-max.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn