Wij hebben een grote woonboerderij en wij hebben de helft van onze woning omgebouwd tot woongedeelte en in het andere gedeelte hebben wij een grote schuur gerealiseerd, althans deze was er al maar die hebben wij nu anders ingericht. Wij hebben toen van de brandweer te horen gekregen dat wij moesten zorgen dat wij een hoge brandwerende muur tussen deze beide delen van het huis moesten aanbrengen omdat de woning anders niet veilig zou zijn. Wij hebben toen gekeken hoe wij dit konden doen want wij wilden uiteraard graag dat wij een veilige woning zouden hebben. Wij hebben toen gemerkt dat wij moesten gaan kijken naar mensen die met Spuitbeton konden werken. Wij hadden namelijk al een geraamte staan en wanneer wij deze met Spuitbeton zouden laten behandelen, zouden wij daar heel veel baat bij kunnen hebben. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren en wij hebben gezien dat wij het beste even contact konden opnemen met de mensen van Kreeft.nl. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat je goed met Spuitbeton kunt werken. Deze mensen hebben een duidelijke site gemaakt en op die site lazen wij ook dat je Spuitbeton kunt inzetten om een goede brandmuur te maken. Wij hebben daarom meteen even contact met deze mensen opgenomen om te horen hoe zij ons van dienst konden zijn. Wij wilden namelijk graag van hun weten of zij voor ons het Spuitbeton konden aanbrengen. Ook wilden wij graag weten hoe lang het zou duren voordat zij onze muur van Spuitbeton konden voorzien. Wij hadden er namelijk geen zin in om heel lang te moeten wachten want zolang de muur nog niet van Spuitbeton was voorzien, leefden wij in een onveilige woning en dat is allesbehalve prettig. Wij zijn daarom blij dat wij te horen kregen van de mensen van Kreeft.nl dat zij ons heel goed konden helpen. 

Dit spuitbeton werd heel professioneel aangebracht

Wij hebben contact gehad met de mensen van Kreeft.nl over wanneer zij het Spuitbeton voor ons zouden kunnen aanbrengen en wij hebben toen gemerkt dat zij je heel goed kunnen helpen. Er is toen even een expert langs gekomen om te bespreken hoe wij het Spuitbeton zouden kunnen laten aanbrengen en daardoor wist dit bedrijf ook precies wat er van hen verwacht werd. Wij zijn daarom blij dat wij Kreeft.nl in geschakeld hebben want deze mensen weten van wanten. 

Onze muur is heel strak en veilig geworden 

Wij hebben gemerkt dat wanneer je de mensen van Kreeft.nl vraagt om je Spuitbeton aan te laten brengen, je er zeker van kunt zijn dat je een hoogwaardig resultaat te zien krijgt. Kortom:

  • wij zijn heel goed geholpen door deze mensen 
  • wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de muur 
  • dankzij dit spuitbeton is onze woning nu brandveilig 

Als u ook met dit bedrijf wilt werken, dan kunt u altijd even naar Kreeft.nl surfen om te bekijken wat zij voor u kunnen doen. Wij kunnen u dit bedrijf sterk aanbevelen want zij kunnen echt vakwerk leveren.                    

Lees meer…                   

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn