Voor mijn werk moet ik heel veel lezen. Ik ben namelijk uitgever en ik krijg iedere maand heel veel manuscripten binnen van mensen die denken dat ze kunnen schrijven. Dat is echter vaak niet het geval, maar ik moet dan wel eerst hun werken doorgenomen hebben. Ik heb gemerkt dat wanneer ik sneller zou kunnen lezen, ik daar heel veel tijd mee zou kunnen besparen en daarom heb ik mij verdiept in de mogelijkheden om dit te realiseren. Ik ben toen gaan kijken of ik ook ergens een workshop snellezen zou kunnen volgen en ik heb gewoon maar even wat gegoogeld om te zien wat de opties zouden zijn. Ik heb toen gezien dat wanneer je een workshop snellezen zou willen volgen, je het beste even naar de site van snellezen.com zou kunnen gaan. Deze site heeft heel veel interessante mogelijkheden voor mensen die graag een workshop snellezen willen volgen en ik ben daarom met veel interesse deze site even gaan doornemen. Ik moet u zeggen dat je hier op deze site heel veel interessante opties kunt vinden. Ik heb ten eerste heel interessante informatie gevonden over de workshop snellezen, maar ook las ik veel meer over sneller lezen in het algemeen. Ik had namelijk verwacht dat je zo snel kon leren lezen als dat je zelf maar wilde, maar het is ook belangrijk om te kijken naar hoe snel je informatie verwerkt. Je kunt namelijk wel als een malle een tekst lezen, het principe van lezen is toch nog altijd dat je gaat kijken wat er nou echt in een tekst staat. Ik vond het daarom ook goed om te lezen dat je met een workshop snellezen weliswaar veel sneller leert lezen, maar dat er wel grenzen zijn aan de informatieverwerking. Dat vond ik een heel realistische insteek en ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb. Ik wilde hier graag een workshop snellezen volgen en ik heb toen meteen even gekeken hoe ik mij het beste kon opgeven. 

Ik heb veel aan deze workshop snellezen gehad

Ik ben blij dat ik deze workshop snellezen gevolgd heb want ik heb gemerkt dat ik nu heel veel sneller door mijn stukken heen kom. Ik Wilt u zich opgeven voor een workshop snellezen?merk dat ik tijd over hou wanneer ik nu moet lezen, terwijl ik vroeger altijd tijd te kort kwam. Dat was mij nooit gelukt als ik niet deze workshop snellezen had gevolgd. Ik weet nu hoe ik sneller door een tekst heen kan komen zonder dat ik de essentie ervan mis. Ik ben daarom zeer tevreden over het feit dat ik deze workshop snellezen gevolgd heb. 

Wilt u zich ook opgeven?                                   

Als u zich ook graag wilt opgeven, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van snellezen.com te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • U in te schrijven voor de workshop snellezen

Ik hoop dat u ook iets aan dit traject zult hebben. Ik ben er zeker van dat u hier de vruchten van kunt plukken .           

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn