Toen ik vorig jaar ben afgestudeerd, ben ik een eigen bedrijf begonnen. Ik ben werkzaam in de ICT en ik merkte dat er heel veel bedrijven waren die graag met freelancers wilden samenwerken. Voor mij had dat ook een aantal voordelen omdat ik zo mijn eigen tijden kon indelen. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om een eigen bedrijf op te richten. Het viel mij mee hoe eenvoudig het is om een dergelijk bedrijf te beginnen. Wat mij echter tegenviel, was het bijhouden van mijn administratie. Ik heb nog nooit van cijfers gehouden, maar toen ik als ondernemer aan de slag ging, merkte ik dat ik er ook helemaal geen verstand van had. Mijn boekhouding was dan ook al snel een chaos en ik ben daarom gaan zoeken naar mogelijkheden om dit werk eenvoudiger te maken. Ik ben op het internet gaan zoeken en daar las ik meer over een boekhoudprogramma voor zzp. Dit boekhoudprogramma voor zzp had meteen mijn interesse omdat het mij leek dat een boekhoudprogramma voor zzp voor mij heel erg ideaal zou kunnen zijn. Vandaar dat ik uitgebreid ben gaan kijken naar waar ik voor een goede prijs een boekhoudprogramma voor zzp kon vinden. Dat was geen eenvoudige zoektocht. Ik ontdekte namelijk al snel dat er veel bedrijven zijn die weliswaar zeggen dat ze goede programma’s aanbieden, maar waar dit in de praktijk toch vaak niet het geval is. Gelukkig kwam ik uiteindelijk terecht bij de mensen van Offective. Dit bedrijf bood mij alles waar ik naar op zoek was.

Dit boekhoudprogramma voor zzp bevalt mij uitstekend

Een van de dingen die ik heel belangrijk vind, is dat je je boekhouding te allen tijde overzichtelijk kunt houden. Als je daar namelijk niet toe in staat bent, weet je ook nooit precies hoe je ervoor staat. Vandaar dat het altijd goed is om met het boekhoudprogramma voor zzp van Offective.nl te gaan werken. De mensen die dit boekhoudprogramma voor zzp hebben ontwikkeld, hebben namelijk een heel goed programma gemaakt dat zich heel eenvoudig laat bedienen. Je hoeft geen whizzkid te zijn om te snappen hoe dit programma werkt en dat is heel prettig werken. Met een paar klikken op je muis heb je de juiste gegevens ingevoerd en met nog een paar klikken heb je zo de overzichten die je nodig hebt. Ik ben daarom ook zeer tevreden over dit programma en ik kan het aan iedereen aanraden. Surf daarom een keer naar de site van dit bedrijf om te zien of dit programma ook iets voor u kan zijn. 

Mijn boekhouding is altijd in orde

Sinds ik met de mensen van Offective.nl in zee ben gegaan, kan ik er zeker van zijn dat mijn administratie altijd in orde is. Kortom:

  • Ik ben zeer tevreden over dit programma 
  • Ik kan er zeker van zijn dat mijn administratie altijd in orde is
  • Ik heb altijd goed overzicht over mijn financiën 

Ik kan u dit bedrijf en haar programma’s van harte aanbevelen. Hier koopt u kwaliteit voor een heel goede prijs. Nooit meer zorgen over uw boekhouding voor zzp, nooit meer zorgen of alles wel klopt. Zorg zelf dus ook voor een beetje extra gemak zodat u de handen weer vrij heeft voor andere zaken! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn