Wij hebben onlangs een nieuw huis gekocht, maar wij konden daar nog niet meteen in. Het toeval wilde dat ons oude huis binnen de kortste keren verkocht was, dus wij moesten even een paar weken in een hotel logeren. Uiteraard konden wij niet al onze spullen meenemen naar dit hotel en dus zijn wij gaan kijken of er misschien een opslagruimte in Zeist beschikbaar was waar wij onze goederen even een tijdje konden herbergen. Dit bleek het geval te zijn. Wij hebben namelijk de mensen van Easybox.nl gevonden en deze mensen bieden heel goede opslagruimte in Zeist. Wij hadden nog nooit gehoord van het feit dat je dus een opslagruimte in Zeist kunt huren, maar toen wij eenmaal op de site van dit bedrijf gingen kijken, hadden wij al heel snel in de gaten dat wij hier goede zaken zouden kunnen doen. Wij vinden het dan ook erg prettig dat wij dit bedrijf hebben gevonden en wij zouden iedereen kunnen aanraden om een keer naar deze site te gaan kijken. Wij hebben hier namelijk een heel goede opslagruimte in Zeist weten te vinden en wij hebben hier al onze spullen kunnen opslaan. Het fijne aan deze opslagruimte in Zeist was dat deze heel goed onderhouden was. Dat betekende dat onze spullen allemaal goed droog stonden en bovendien stonden de spullen ook verwarmd. Wij hadden een aantal oude meubelen die goed opgeslagen moesten worden omdat vocht funest kan zijn voor dergelijke meubelen, maar wij waren er zeker van dat wij er goed aan deden om ze in deze opslagruimte in Zeist neer te zetten. Wij zijn daarom erg blij met het feit dat wij hier goede zaken hebben kunnen doen en vandaar dat wij ook graag even een recensie wilden schrijven over deze opslagruimte in Zeist. Wij konden hier meteen terecht en wij vonden het heel prettig om te merken dat deze opslagruimte in Zeist ook beveiligd was zodat wij zeker konden zijn dat onze spullen niets kon overkomen. 

Deze opslagruimte in Zeist is ideaal

Toen wij op zoek gingen naar de opslagruimte in Zeist, hadden wij al snel in de gaten dat wij bij Easybox.nl waarschijnlijk goede zaken konden doen. Dit bedrijf heeft namelijk heel veel goede recensies gekregen van klanten die hier reeds hun spullen in de opslagruimte in Zeist hadden gestald en dat vonden wij heel fijn om te merken. Toen wij even contact met deze mensen opnamen om te laten weten dat wij graag een opslagruimte in Zeist wilden huren, kregen wij te horen dat wij meteen onze spullen konden komen brengen. Dat was precies de service waar wij naar op zoek waren. 

Wij raden Easybox van harte aan!

Mocht u ook spullen tijdelijk willen opslaan, dan kan ik u aanraden om dat via deze firma te doen. Zij bieden u namelijk:

  • Een heel ruime opslag
  • Een opslag die verwarm en beveiligd is 
  • Een zeer lage prijs voor hun diensten 

Wij zijn zeker van plan om vaker zaken te komen doen met dit bedrijf. Wij zijn namelijk heel goed geholpen en wij hoefden hier niet veel voor te betalen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn